Burgemeesters Irina De Knop, Michel Doomst, Eddy Timmermans en Willy Segers.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeesters Irina De Knop, Michel Doomst, Eddy Timmermans en Willy Segers. © Mozkito

Burgemeesters Pajottenland kanten zich tegen ‘Luikse rebellie’: “Eén foute redenering kan al levens kosten”

PajottenlandDe gouverneur en enkele burgemeesters in de provincie Luik laten toe dat horecazaken hun terrassen openen vanaf 1 mei, ook als het Overlegcomité er nu woensdag anders over beslist. De Pajotse burgemeesters hebben er zo hun eigen mening over. “Het is momenteel allesbehalve een goed idee om solo de weg op te gaan.”

 1. N-VA Gooik verlaat gemeenteraad nadat hen het woord wordt geweigerd: “We overwegen verdere stappen”
  Gooik

  N-VA Gooik verlaat gemeente­raad nadat hen het woord wordt geweigerd: “We overwegen verdere stappen”

  Tijdens de afgelopen gemeenteraad ontstond er discussie tussen de voorzitter van de gemeenteraad, Lieven Krikilion (CD&V), en de N-VA fractie omtrent een vraag van de oppositiepartij. De N-VA raadsleden verlieten de digitale zitting nadat Krikilion hen het woord weigerde te geven. “Ik zal mijn rol als objectieve scheidsrechter blijven spelen”, klinkt het in een reactie bij Krikilion.
 2. Gooik heeft er een nieuw café bij! D’Hoeft wordt opnieuw gezellig stamcafé: “Eén van onze bieren werd vernoemd naar onze zoon”
  Gooik

  Gooik heeft er een nieuw café bij! D’Hoeft wordt opnieuw gezellig stamcafé: “Eén van onze bieren werd vernoemd naar onze zoon”

  Heuglijk nieuws uit Gooik, want de voormalige Brasserie D’Hoeft opent vanaf 8 mei opnieuw de deuren onder de naam Café D’Hoeft. De nieuwe uitbaters hadden al een café in Opwijk, Den Dreamer, maar dat hebben ze vorig jaar overgelaten. David (41) en Lotte (30) zijn er alvast klaar voor om klanten te ontvangen met één van hun 40 verschillende biersoorten.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten