Na de modeshow kregen de mannequins een bloemetje van Ingrid (links).
Volledig scherm
Na de modeshow kregen de mannequins een bloemetje van Ingrid (links). © Marc Colpaert

Benefietavond brengt 3.154 euro op voor slachtoffer van vleesetende bacterie Tara De Bolle

Een benefietavond met modeshow heeft een mooie som op van 3.154 euro opgebracht voor Tara De Bolle, slachtoffer van de vleesetende bacterie, en daar was organisator Ingrid Demunter best tevreden mee. 

0 reacties

 1. Zondag kan je gratis kaarten afhalen op de 4 verdeelpunten van de fietsroute Mark-en Dendervallei
  Herne

  Zondag kan je gratis kaarten afhalen op de 4 verdeelpun­ten van de fietsroute Mark-en Denderval­lei

  Op zondag 26 september zullen de vier deelnemers aan het fietsproject ‘Mark-en Dendervallei’ van vzw De Mark Bever-Galmaarden-Herne -met ondersteuning van de betrokken gemeenten- gratis kaarten uitdelen van deze fietsroute. Iedereen is welkom op 26 september van 10 tot 16 uur op de vier gratis animatiestandjes in Herne, Geraardsbergen, Edingen en Deux-Acren. Er is ook een gratis download van GPX-routepunten ter beschikking via de website van Contrat Rivière Dendre.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.