Na de modeshow kregen de mannequins een bloemetje van Ingrid (links).
Volledig scherm
Na de modeshow kregen de mannequins een bloemetje van Ingrid (links). © Marc Colpaert

Benefietavond brengt 3.154 euro op voor slachtoffer van vleesetende bacterie Tara De Bolle

Een benefietavond met modeshow heeft een mooie som op van 3.154 euro opgebracht voor Tara De Bolle, slachtoffer van de vleesetende bacterie, en daar was organisator Ingrid Demunter best tevreden mee. 

0 reacties

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Vaccinatiecentrum Koornmolen omgebouwd tot een kleine versie
  Gooik

  Vaccinatie­cen­trum Koornmolen omgebouwd tot een kleine versie

  Vanaf woensdag 1 september wordt er in het sportcentrum Koornomen van Gooik in een kleinere ruimte verder gevaccineerd. De ingang is voorzien via de tent aan de straatzijde van het gebouw. Binnen bevindt zich een onthaal, 2 vaccinatieruimtes, een kleine wachtruimte, de apotheek en een EHBO-ruimte. In de tent voor het gebouw is een grotere wachtruimte voorzien voor drukkere momenten. Met een beperkt team van medewerkers zullen alle burgers hartelijk worden ontvangen en gevaccineerd. Ze verwachten in september vooral 12-15 jarigen voor hun tweede prik. De grote zaal werd intussen terug volledig sport-klaar gemaakt.
 3. Bibliotheek heeft boeken te geef na grote opkuis
  Galmaarden

  Biblio­theek heeft boeken te geef na grote opkuis

  Tijdens de lockdown heeft de bibliotheek van Galmaarden hun non-fictie afdeling opgekuist. Hierdoor hebben zij een groot aantal boeken afgevoerd -die ze nog allemaal staan hebben- omdat ze deze ook niet ‘te geef’ mochten zetten destijds. De medewerkers van de bib hebben nu overzichtje gemaakt van alle boeken die ze te geef hebben. Via de website van de gemeente kan je een lijst vinden met meer dan 1.000 boeken, die binnenkort misschien wel van jou kunnen zijn.