Links: zus Gina haalt champagne boven.
Rechts: Mick Schumacher viert na zijn achtste plek.
Volledig scherm
Links: zus Gina haalt champagne boven. Rechts: Mick Schumacher viert na zijn achtste plek. © RV/PhotoNews

Zus Gina Schumacher ‘verstoort’ zelfs interview met champagnedouche: en of de eerste F1-punten van Mick de familie deugd deden

Formule 1Voor Mick Schumacher werd de GP van Groot-Brittannië gisteren een historische race. De zoon van F1-legende Michael pakte in Silverstone z’n allereerste WK-punten en dat betekende duidelijk veel voor hem en zijn familie.

5 reacties

 • Marko Decandt

  1 maand geleden
  De acties van Mick op het einde van de race waren veel te braaf, hij had meer risico moeten nemen, als je iemand echt voorbij wilt, had hij dat hier zeker gekunt. Ik zeg niet dat hij niet goed genoeg is, maar zoals ik zei, hij zal liever voor de zekere puntjes gegaan zijn op dat moment dan echt te racen.
 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Wat moet Max dan leren? Mick laten passeren uit beleefdheid? Het is race, en dan moet je je plaats verdedigen, anders gooi je punten te grabbel die je later hard nodig kan hebben.
 • Koen De Donder

  1 maand geleden
  Marko gij hebt duidelijk een andere race gezien! Mick heeft wel degelijk geprobeerd om plaats 7 van Max te veroveren. Aangezien het verleden van beide rijders heeft Mick, na een aantal (halve/mislukte) pogingen, de verstandigste keuze gemaakt. In dat opzicht heeft Max nog veel te leren, kampioen of niet
 • Karin Deneyer

  1 maand geleden
  Toch prachtig.
 • Marko Decandt

  1 maand geleden
  Het was duidelijk te zien dat Mick op volledige zekerheid van die puntjes van de 8ste plaats aan het rijden was, want had gemakkelijk Max nog kunnen voorbij rijden. Maar de agressiviteit van Max kennende, heeft hij niet gedurfd.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.