Lewis Hamilton.
Volledig scherm
PREMIUM
Lewis Hamilton. © AP

Waarom de zevende wereldtitel de moeilijkste wordt voor Lewis Hamilton

Formule 1Nog eentje te gaan en Lewis Hamilton evenaart het ooit onhaalbaar ­gewaande record van Michael­Schumacher. Zou wel eens moeilijker ­kunnen zijn dan gedacht. Wegens Ferrari. Misschien wegens Mercedes. En wegens dat almaar vaker oprispende gemoed van hem.

9 reacties

 • Erwin Van Roy

  1 jaar geleden
  Wesley was Schumacher niet meerboei coma geraakt hij had geen enkele WK titel meer behaald. In zijn laatste seizoen deed hij enkel nog mee voor de middenmoot.
 • Erwin Van Roy

  1 jaar geleden
  Robin, volgens mij heeft Schumacher 2x bij Benetton en 5x bij Ferrari WK geworden dat zijn maar 2 merken en noet 3 zoals jij zei.
 • Wesley Christiaens

  1 jaar geleden
  Het is hem gegund, maar wat als schumi niet in coma was geraakt? Hoeveel meer titels had hij nog gehaald? En wat als Senna geen fatale crash had gehad? Maar Hamilton is er nog steeds dus ik hoop dat het hem lukt het zou mooi zijn.
 • Robin De Clerck

  1 jaar geleden
  Schumi 7x wereldkampioen bij 3 verschillende automerken..das kunnen rijden... hamilton heeft gewoon beste wagen..ander merk is finito
 • Philippe Deckers

  1 jaar geleden
  Shumacher moest destijds racen tegen grootheden al Senna. Hamilton heeft gewoon de beste auto.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"