Volledig scherm
© BELGA

Waar kan Stoffel Vandoorne in 2019 terecht?

38 reacties

 • Ilse Dams

  3 jaar geleden
  Berry , willen jullie dat niet zien of zijn jullie gewoon lomp!!Als je wagen veel trager is als de rest hoe kun je dan voorbijsteken en iets laten zien.Wat is dat met jullie om altijd Stoffel af te breken.
 • Berry Colijn

  3 jaar geleden
  Wat Stoffel mist is lef, brutaliteit, inzicht in motor en banden tijden de race. De durf om te passeren heeft hij niet. Dat heeft Max allemaal en ook is Max een super talent, met zijn 16-de in de formule 1!! Alleen in een file rondjes rijden, daar red Stoffel het niet mee!!!
 • Ilse Dams

  3 jaar geleden
  ingrid , ik snap de vergelijking niet en jij schrijft elke keer hetzelfde .Stoffel had geen sponsors nodig om in de F1 te geraken.En om je talent te laten zien moet je een competitieve wagen hebben en dat is bij McLaren al jaren niet meer het geval.ALs u en alle andere Stoffelhaters dat niet zien , is het meer van l*mpigheid.Of zoals Ton zegt 'domme praatjes'.
 • Ed Nieuwenburg

  3 jaar geleden
  Zo is het ton
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  scouce...wat jij beweert slaat kant nog wal..verstappen gesponsord door de dutch maffia ?? jij durft zeg..die jonge is op zijn 16e gehaald om zijn talent door red bull niet meer of minder.als je die max niet moet oke..maar hou die domme praatjes voor je voortaan
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"