Horner in Singapore.
Volledig scherm
Horner in Singapore. © AFP

Vuurwerk in Formule 1: kwade Red Bull-teambaas dient Mercedes en Ferrari in budgethetze stevig van repliek

Formule 1Is het op de piste niet meer spannend, dan kan je op de Formule 1 rekenen om achter de schermen een explosief vuurtje aan te steken. In de paddock van Singapore heerst het gerucht dat Red Bull de regels overtreden heeft. En daar groot voordeel door kreeg. Natuurlijk eisen Mercedes en Ferrari een zware sanctie. Terwijl de FIA spreekt van “ongefundeerde speculaties”, gaat Red Bull-teambaas Christian Horner in de aanval: “De lasterlijke commentaren van rivaliserende teams zijn onacceptabel.”

35 reacties

 • willy staes

  2 maanden geleden
  het gaat een doofpot zak worden, geld is steeds de baas.
 • jefke vermeulen

  2 maanden geleden
  Dat Red Bull uit de formule 1 stap en dat zal het einde van deze sport worden. Mercedes is geen Mercedes meer als wagen , oeps het is een Renault geworden.
 • Tijl Van Den Berge

  2 maanden geleden
  Het verlies van Hamilton is precies nog niet verteerd bij veel mensen .Baseer u op de feiten ,en die zijn dat Max de snelste piloot is op dit moment!
 • Sandra Mestdagh

  2 maanden geleden
  @ Frederik Jansens, dat vind ik ook en regels zijn regels…
 • bob jansens

  2 maanden geleden
  Stel dat RB inderdaad meer dan 5% te veel uitgegeven heeft, moeten we dit dan toeschrijven aan domheid, aan arrogantie of aan beiden?
 1. In het spoor van Jos Verstappen, die zijn tweede jeugd beleeft in een rallyauto: “De snelste hoef ik niet meer te zijn, maar ik heb de uitdaging nodig”
  PREMIUM
  Auto- en motorsport
  6

  In het spoor van Jos Verstappen, die zijn tweede jeugd beleeft in een rallyauto: “De snelste hoef ik niet meer te zijn, maar ik heb de uitdaging nodig”

  Na jaren tijd investeren in de carrière van zoon Max, blies pa Jos Verstappen (50) zijn eigen raceloopbaan in 2022 weer nieuw leven in met een rallyavontuur. Onze Nederlandse collega’s van het Algemeen Dagblad bezochten zijn seizoensafsluiter in een winters Spa. “Uiteindelijk draait alles toch om plezier maken in het leven, met leuke mensen om je heen.”
 2. Kassa van Max Verstappen rinkelt: 48 miljoen euro per jaar en minstens 5 miljoen dankzij sponsors
  Play
  Formule 1
  19

  Kassa van Max Verstappen rinkelt: 48 miljoen euro per jaar en minstens 5 miljoen dankzij sponsors

  Nadat zijn eerste wereldtitel in de Formule 1 hem geen windeieren legde, treedt Max Verstappen (25) na nummer twee straks nog wat harder toe tot de lijst van absolute topverdieners in de sport. Volgens welingelichte bronnen verdient ‘Mad Max’ vanaf dit seizoen om en bij de 48 miljoen euro. Zelfs naar F1-normen is dat een duizelingwekkend bedrag. Geen enkele coureur schepte ooit meer. En ja, daar komt zelfs nog wat bovenop.