Bernie Ecclestone.
Volledig scherm
Bernie Ecclestone. © EPA

Voormalig F1-baas Ecclestone ziet oneerlijke strijd: “Verstappen vecht niet alleen tegen Hamilton”

Formule 1Volgens voormalig Formule 1-topman Bernie Ecclestone spelen Mercedes en Lewis Hamilton het niet eerlijk in de strijd met Max Verstappen om de wereldtitel. “Ze halen Max steeds onderuit en Toto Wolff heeft veel invloed op de racedirecteuren.” 

24 reacties

 • Peter Thys

  1 maand geleden
  heeft anders een mooie cadeau gekregen met een grote stik om, nu moesten de regels schijnbaar niet na geleefd worden volgen RB?
 • Rony Schouteere

  1 maand geleden
  In alles is er corruptie. Wie het meeste geld heeft , heeft het meest te zeggen! Mercedes moet het hebben van zijn verkoop van zijn wagens op de markt , redbull daarentegen heeft geen wagenpark voor de burgers
 • Bert De Smedt

  1 maand geleden
  Ik vraag me af waarom er verleden week een herstart was, met nog meer crashes tot gevolg, en er niet gekozen is voor een start achter pacecar.
 • dirk govaerts

  1 maand geleden
  max gooit hem er tussen (of het kan of niet ) moet dan wijd om zn bocht te halen en wil dan dat de andere ook straf krijgt omdat hij ook buiten de baan gaat .Als je dat fair racen noemt was Lewis in silverstone max zn gedrag aan het kopiëren die gooide hem ook ergens tussen . JE wordt bestreden hoe je het zelf doet en dan is het jankie jankie bij max en Jos
 • Tom De Ketelaere

  1 maand geleden
  Die Mercedes is gewoon een veel betere machine dan da blikje energiedrank, da's het verschil
 1. Boze Wolff en Mercedes gaan niet naar FIA-gala maar zien wel af van beroep, Verstappen is definitief wereldkampioen: “Wilden titel niet winnen in de rechtbank”
  Play
  Formule 1
  82

  Boze Wolff en Mercedes gaan niet naar FIA-gala maar zien wel af van beroep, Verstappen is definitief wereldkam­pi­oen: “Wilden titel niet winnen in de rechtbank”

  Max Verstappen hoeft niet meer te vrezen dat zijn wereldtitel in de rechtbank in gevaar komt. Het Formule 1-team van Mercedes heeft besloten af te zien van een beroepszaak en feliciteert de Nederlander en Red Bull. Mercedes richt wel samen met de FIA een commissie op die de F1-regels moet verduidelijken. Ook ploegbaas Toto Wolff - die net als Hamilton niet naar het FIA-gala trekt - reageerde kort op de kwestie: “Noch Lewis, noch wij willen die titel winnen in de rechtbank.”
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.