Winst voor Verstappen.
Volledig scherm
Winst voor Verstappen. © Reuters en Twitter F1

Vijf op rij voor Max Verstappen na aparte ontknoping in Monza: finish achter safety car omdat wagen Ricciardo niet tijdig wordt getakeld

Formule 1Vijf op een rij. Ook in Monza - het huis van Ferrari - stond er geen maat op Max Verstappen. Al dreigde een late safety car nog roet in het eten te gooien. Alleen kreeg men de wagen van Ricciardo niet tijdig weg, waardoor de resterende ronden achter de safety car werden afgehaspeld. Verstappen op 1, Leclerc op 2 en Russell op 3 na een wel erg bijzondere finish.

26 reacties

 • Marko Decandt

  2 maanden geleden
  henk van de tollaard, weet wel dat Perez met de oude vloer rondrijdt want hij vindt geen vertrouwen met de nieuwe vloer. En zo gaat het eigenlijk al een tijdje bij RBR, de ontwikkeling en updates op de wagen zijn volledig in functie van Verstappen. Daarom dat Perez in het begin beter was. Dat kon niet zijn voor RBR, dus hebben ze maar zitten updaten zodanig Max vooral beter werd. Perez voelde de wagen minder en minder goed aan, maar dat kan RBR niets schelen.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Ferrari is goed maar Honda is beter, en hetzelfde geldt voor Leclerc en Verstappen.
 • Piet Janssen

  3 maanden geleden
  Wat een ongelooflijke Sportman is dat toch die Max. Niet voor niets tot Beste Internationale Sporter 2022 gekozen en met de Laureus Worlds Sport Award bekroond.
 • henk van de tollaard

  3 maanden geleden
  de wagen is 99 procent van het succes, daarom staat perez zo ver achter hem...
 • Peter Berg

  3 maanden geleden
  Zoals steeds is de wagen 99% van het succes. Kijk maar naar Hamilton, de vorige "beste piloot te wereld". Met een wagen die een paar % minder is breekt hij ook geen potten meer. De Red Bull is gewoon te sterk, hij kan zelfs van op de laatste rij starten en nog winnen.
 1. Kassa van Max Verstappen rinkelt: 48 miljoen euro per jaar en minstens 5 miljoen dankzij sponsors
  Play
  Formule 1
  19

  Kassa van Max Verstappen rinkelt: 48 miljoen euro per jaar en minstens 5 miljoen dankzij sponsors

  Nadat zijn eerste wereldtitel in de Formule 1 hem geen windeieren legde, treedt Max Verstappen (25) na nummer twee straks nog wat harder toe tot de lijst van absolute topverdieners in de sport. Volgens welingelichte bronnen verdient ‘Mad Max’ vanaf dit seizoen om en bij de 48 miljoen euro. Zelfs naar F1-normen is dat een duizelingwekkend bedrag. Geen enkele coureur schepte ooit meer. En ja, daar komt zelfs nog wat bovenop.