Winst voor Verstappen.
Volledig scherm
Winst voor Verstappen. © Reuters en Twitter F1

Vijf op rij voor Max Verstappen na aparte ontknoping in Monza: finish achter safety car omdat wagen Ricciardo niet tijdig wordt getakeld

Formule 1Vijf op een rij. Ook in Monza - het huis van Ferrari - stond er geen maat op Max Verstappen. Al dreigde een late safety car nog roet in het eten te gooien. Alleen kreeg men de wagen van Ricciardo niet tijdig weg, waardoor de resterende ronden achter de safety car werden afgehaspeld. Verstappen op 1, Leclerc op 2 en Russell op 3 na een wel erg bijzondere finish.

26 reacties

 • Marko Decandt

  3 maanden geleden
  henk van de tollaard, weet wel dat Perez met de oude vloer rondrijdt want hij vindt geen vertrouwen met de nieuwe vloer. En zo gaat het eigenlijk al een tijdje bij RBR, de ontwikkeling en updates op de wagen zijn volledig in functie van Verstappen. Daarom dat Perez in het begin beter was. Dat kon niet zijn voor RBR, dus hebben ze maar zitten updaten zodanig Max vooral beter werd. Perez voelde de wagen minder en minder goed aan, maar dat kan RBR niets schelen.
 • Lucien Mertens

  3 maanden geleden
  Ferrari is goed maar Honda is beter, en hetzelfde geldt voor Leclerc en Verstappen.
 • Piet Janssen

  3 maanden geleden
  Wat een ongelooflijke Sportman is dat toch die Max. Niet voor niets tot Beste Internationale Sporter 2022 gekozen en met de Laureus Worlds Sport Award bekroond.
 • henk van de tollaard

  3 maanden geleden
  de wagen is 99 procent van het succes, daarom staat perez zo ver achter hem...
 • Peter Berg

  3 maanden geleden
  Zoals steeds is de wagen 99% van het succes. Kijk maar naar Hamilton, de vorige "beste piloot te wereld". Met een wagen die een paar % minder is breekt hij ook geen potten meer. De Red Bull is gewoon te sterk, hij kan zelfs van op de laatste rij starten en nog winnen.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.