AFP
Volledig scherm
© AFP

Vettel krijgt gridstraf bij debuut voor Aston Martin en start helemaal achteraan in Bahrein

Formule 1Sebastian Vettel (Aston Martin) zal in de Grote Prijs Formule 1 van Bahrein, de opener van het WK-seizoen, achteraan van start moeten gaan. De 33-jarige Duitser heeft een gridstraf van vijf plaatsen gekregen. Dat heeft de internationale autosportfederatie FIA gemeld.

2 reacties

 • Bertrand Janses

  1 jaar geleden
  Bertrand Janses: Eerst waren het de problemen met de Ferrari-wagen. Nu mocht hij (zonder straf) starten van de 18e plaats(!). Dat manneke kan beter stoppen en van zijn enkele honderden miljoenen genieten want zijn motivatie is volledig weg!
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  1 jaar geleden
  Pff het zal heus geen verschil uitmaken ,hij stond al quasi laatste.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Vettel springt in de bres voor Spa-Francorchamps: “Het zou verschrikkelijk zijn om races met traditie van kalender te zien verdwijnen”
  Formule 1
  2

  Vettel springt in de bres voor Spa-Francor­champs: “Het zou verschrik­ke­lijk zijn om races met traditie van kalender te zien verdwijnen”

  Met Miami dit jaar en Las Vegas volgend jaar kiest de Formule 1 steeds vaker voor nieuwe locaties. Daardoor staat het voortbestaan van enkele traditionele circuits, zoals Spa-Francorchamps, onder druk. Viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel houdt een pleidooi: “Ik begrijp dat er financiële belangen zijn, maar de F1 is een sport van geschiedenis en traditie.”