Max Verstappen maakt zich klaar.
Volledig scherm
Max Verstappen maakt zich klaar. © Red Bull Racing

Verstappen zit vandaag gewoon weer (met gouden schoenen) in zijn bolide, want in 2022 zal er weer heel wat veranderen

Formule 1Twee dagen na zijn triomf zit wereldkampioen Max Verstappen (24) vandaag weer in zijn bolide. Met het oog al op volgend seizoen, uiteraard. Want dan zullen er heel wat veranderingen doorgevoerd worden.

5 reacties

 • Kjell Van daele

  9 maanden geleden
  Hopelijk komen er nieuwe goeie koersdirecteurs, en dan zal hem niet veel meer doen, aan lewis zijn enkels komt hem toch nooit, zijn er genoeg die 1 of of 3 keer wereldkampioen geworden zijn en thats it, zie vettel enzo....
 • ronald de weze

  9 maanden geleden
  Alleen wie veel geld heeft mag in de F 1 rijden , hoe langer hoemeer telt het geld boven talent !!
 • Mario Lopez

  9 maanden geleden
  Wat er zal veranderen…niet veel!! Lewis terug wereldkampioen!
 • johan fransaert

  9 maanden geleden
  nog beter zou zijn dat alle teams met standaard voor en achtervleugels moeten rijden zoals in de Indy Cart.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  9 maanden geleden
  Yep ,vleugeltje openzetten zal gedaan zijn.
 1. Een doodlopende straat naar een saai circuit in de duinen, maar Zandvoort groeit en bloeit: “Hadden we 400.000 zitjes gehad, we hadden ze allemaal verkocht”
  PREMIUM
  F1
  15

  Een doodlopen­de straat naar een saai circuit in de duinen, maar Zandvoort groeit en bloeit: “Hadden we 400.000 zitjes gehad, we hadden ze allemaal verkocht”

  Zandvoort groeit en bloeit. Terwijl het niet meer voorstelt dan een doodlopende straat, doorheen duinen vol rugstreeppadden, naar een saai circuit. Wat heeft dat oord dan in godsnaam meer dan Francorchamps, dat moet knokken om in Formule 1 te blijven? Het antwoord: drie letters. M, A en X. “Max is echt. Wat je ziet is wat je krijgt. Hij is de wereldkampioen die evengoed je buurjongen had kunnen zijn, heel gewoon en authentiek.”
 2. “Straks rijden we enkel nog op stratenparcours. Dan is de fun eraf en hoeft het voor mij niet meer”: Verstappen en co willen dat Francorchamps op F1-kalender blijft
  Formule 1
  13

  “Straks rijden we enkel nog op stratenpar­cours. Dan is de fun eraf en hoeft het voor mij niet meer”: Verstappen en co willen dat Francor­champs op F1-kalender blijft

  Terwijl Francorchamps zich opmaakt voor het grote F1-feest, nu zondag, is de toekomst van de Belgische grand prix nog altijd onzeker. Wel duidelijk is dat de steun Francorchamps blijft groeien. De coureurs laten hun stem almaar luider horen. “Doodjammer als dit de laatste keer Francorchamps zou zijn…”