Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Verstappen wordt slechts zevende na remfout en kroont zich niet tot wereldkampioen: ploeggenoot Pérez wint de GP van Singapore

Formule 1Een remfout bij een inhaalactie aan het adres van Lando Norris heeft Max Verstappen een topnotering gekost bij de GP van Singapore. De WK-leider eindigde op P7 en moet nu in Japan de wereldtitel zien te veroveren. Sergio Pérez won voor Charles Leclerc.

48 reacties

 • Roland De Clerck

  4 maanden geleden
  Mocht Verstappen deze race niet winnen om zo de spanning er in te houden. Benieuwd hoeveel brandstof er zaterdag effectief in zijn tank overbleef. Alles voor de show en reclame inkomsten.
 • TONY VAN DER AUWERA

  4 maanden geleden
  Best afschaffing banden wissel tydens safety car
 • Nicolas Charpentier

  4 maanden geleden
  4de overwinning van Sergio Perez en de titelfeest voor max verstappen wordt uitgesteld naar volgende week in Japan, dat zou veel beter zijn voor Honda te eren. Zo kan Mad Max zijn 2de titel vieren en is hij al bij de grote. hij heeft vandaag op dit lelijke circuit van Singapore een paar schuivers gedaan, maar wel super goeie inhaalactie + zo cool geduelleerd met 3 andere wereldkampioenen. Eerst Alonso, dan Vettel en Hamilton. Dit circuit trekt op niks, een geluk dat het nat was.
 • Eric Dens

  4 maanden geleden
  De "Master of defense" heeft zijn naam weer alle eer aangedaan. Proficiat Checco.
 • Michel Peter

  4 maanden geleden
  Nat wegdek in een straatrace alleen ideale rijlijn is droog ( of droger iig ) dus bijna geen momenten om in te halen zonder extreem risico.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Red Bull-baas Horner na boete van 7 miljoen: “Wij verwachten verontschuldigen” - McLaren vindt uitleg Horner “een sprookje”
  Formule 1
  27

  Red Bull-baas Horner na boete van 7 miljoen: “Wij verwachten veront­schul­di­gen” - McLaren vindt uitleg Horner “een sprook­je”

  De Internationale Autosportfederatie FIA heeft F1-renstal Red Bull Racing een boete van 7 miljoen dollar (7,03 miljoen euro) opgelegd omdat het team van tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen vorig jaar het budgetplafond heeft overschreden, zo maakte de FIA bekend. Red Bull aanvaardt de straf, maar excuses komen er niet. Integendeel, teambaas Christian Horner verwacht een verontschuldiging van andere ploegen. Bij Mercedes kunnen ze zich wel vinden in de straf, bij McLaren noemt de uitleg van Horner dan weer “een sprookje”.
 1. Lewis Hamilton realiseert droom van zijn broer met beperking met dag in F1-simulator van Mercedes: “Hij bleef maar lachen”
  Formule 1

  Lewis Hamilton realiseert droom van zijn broer met beperking met dag in F1-simulator van Mercedes: “Hij bleef maar lachen”

  Lewis Hamilton (37) schonk zijn jongere broer Nicolas (30), die een fysieke beperking heeft, een moment om nooit te vergeten. De zevenvoudige wereldkampioen in de Formule 1 regelde een dag in de F1-simulator van Mercedes. De monteurs bewogen hemel en aarde om dit mogelijk te maken. “En zo is Nicolas de eerste persoon met een handicap die hierin plaatsnam”, weet Lewis.