Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Verstappen is gewaarschuwd: titelconcurrent Hamilton rijdt in Djedda weer met ‘raketmotor’

Formule 1Lewis Hamilton heeft in de komende Grote Prijs van Saudi-Arabië, de voorlaatste race van dit seizoen in de Formule 1, weer de beschikking over de ‘raketmotor’ waarmee hij de GP van Brazilië won. Die krachtbron was volgens Mercedes niet geplaatst in de auto waarin de Brit zondag de GP van Qatar op zijn naam zette.

25 reacties

 • Marie Vanakker

  4 dagen geleden
  Paul Van den Berge daar heb je 100% gelijk. Ze gaan dan ook bij Mercedes volgend seizoen Hamilton zijn mechanieker eens een race laten winnen.
 • Paul Van den Berge

  5 dagen geleden
  De kwaliteit van een Mercedes wordt hier nog maar eens bewezen, daar kunnen de Japanners nog altijd niet aan tippen.
 • raf peeters

  2 weken geleden
  @Inneke Visser,juist Hamilton moet de snelle motor plaatsen om de titel te halen .Als Verstappen 2de kan worden op enkele seconden(met pak pk minder) is het wel duidelijk wie kan rijden want Hamilton zou met zoveel geweld quasi het hele veld moeten kunnen dubbelen cru gezegd.Mercedes gebruikt volgens Ziggo Sport "iets" maar zolang RB niet kan aantonen wat kunnen ze geen klacht indienen en 't is ook te zoeken aan de sturing die Hamilton tijdens rijden constant verplaatst(beelden van).
 • Johan Planckaert

  2 weken geleden
  als het op zo'n manier moet gebeuren..., Perez rij Hamilton 'per ongeluk' aan. Dan kan dat ook..
 • Timothy Vanacker

  2 weken geleden
  Moest F1 racen in een ovaal, zouden velen onder jullie gelijk hebben. Maar ze gaan naar circuits waar er meer bochten zijn dan rechte stukken. De Red Bull wagen is, met de kortste wielbasis van allemaal, de meest wendbare wagen. Het is een combinatie van snelheid en wendbaarheid. Mercedes heeft de snelheid en Red Bull de wendbaarheid. Als jullie blijven focussen op hoe snel de Mercedes in een rechte lijn kan gaan, bewijzen jullie maar 1 ding; dat je er niets van kent.