Max Verstappen op het podium in Qatar.
Volledig scherm
Max Verstappen op het podium in Qatar. © AP

Verstappen: “Ik krijg nooit cadeautjes, dus zag straf wel aankomen” - Hamilton: “In beste vorm in jaren”

Formule 1De tweede plaats was voor Max Verstappen het maximaal haalbare, zeker na de gridstraf die hem nog voor de start vijf plekken terugzette. Met een voorsprong van acht punten gaat hij over twee weken naar Saoedi-Arabië. “We zien wel hoe het eindigt, ik sta nog aan kop en ga alles geven.”

18 reacties

 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  Zo denk ik er ook over meneer Van Geel!
 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Niet de enige die gele vlag negeerde enige die gestraft werd hoe duidelijk moet zijn !!!
 • julien boonen

  2 maanden geleden
  Hamilton beste vorm in jaren ? Beste auto de laatste 2 weken met het vervangen van de motor punt aan de lijn .
 • johan fransaert

  2 maanden geleden
  het is makkelijk om in de vorm van je leven te zitten als je met een betere "lees" meer flexibele achtervleugel mag rijden en nu we er bewijs van hebben via een video van de on board camera van Hamilton dat ze het verboden grondspelings verlagend systeem "Bas" terug bij hem hebben geactiveerd dan kan je makkelijk "in de vorm van je leven zitten".
 • Daniel Den Denker

  2 maanden geleden
  De enige? En Bottas. Verstappen wordt een echt zeurpiet en zal het kampioenschap niet winnen.
 1. Onze F1-watcher legt uit waarom dit slechts het begin is voor de tot wasdom gekomen Verstappen: “Max profileerde zich als de nieuwe baas in het peloton”
  PREMIUM
  Formule 1
  37

  Onze F1-wat­cher legt uit waarom dit slechts het begin is voor de tot wasdom gekomen Verstappen: “Max profileer­de zich als de nieuwe baas in het peloton”

  Nog altijd even snel op die piste van asfalt. Maar nu ook véél sterker in die smallere piste van zowat vijftien centimeter breed: de afstand tussen linker- en rechteroor. Onze Formule 1-watcher ziet dat er is een nieuwe Max Verstappen is opgestaan. Het jongetje is volwassen geworden. “In 2018 vreesden omstaanders dat Max zijn collega na een race een hengst zou verkopen. Die scherpe kantjes zijn er niet meer. Max heeft ze zelf weg gevijld.” En is klaar voor meer. Veel meer...
 1. “Hij was toch wat van de kaart”: Verstappen belde na behalen wereldtitel al snel met zijn mama (en hij stelde hilarische vraag)
  Play
  Formule 1
  9

  “Hij was toch wat van de kaart”: Verstappen belde na behalen wereldti­tel al snel met zijn mama (en hij stelde hilarische vraag)

  Wat doet een F1-rijder nadat hij net zijn eerste wereldtitel heeft gepakt? Met zijn mama bellen, zo blijkt. Max Verstappen had na zijn race in Abu Dhabi immers al snel zijn mama Sophie Kumpen aan de lijn. De Belgische feliciteerde haar zoon uitvoerig, noemde hem de verdiende winnaar, maar was toch ook even ongerust. “Wat denk je dat ze gaan doen met die klacht...?”