Max Verstappen tijdens de persconferentie in Hongarije.
Volledig scherm
Max Verstappen tijdens de persconferentie in Hongarije. © EPA

Verstappen haalt opnieuw uit naar Mercedes en Hamilton: “Het laat hun ware aard zien”

Formule 1Max Verstappen heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan de elfde grand prix van dit Formule 1 seizoen keihard uitgehaald naar Lewis Hamilton en Mercedes. De Nederlander noemde de manier waarop zijn rivalen omgingen met hun zege op Silverstone opnieuw “respectloos”.

16 reacties

 • Richard Robart

  1 jaar geleden
  Rudiger Cloots. Wie zijn er hier aan het zagen? De Belgen op hun best
 • Ineke Visser

  1 jaar geleden
  Alex hebben het over het 17-jarige Max of over de 22 jarige? Natuurlijk was het een pest jong vroeger maar nu?
 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  En? Wie pakt de pole in Hongarije? Of primeert het "extra sportieve" alweer op het sportieve. In plaats van stemmingmakerij te scheppen zou de krant beter wat meer ip to date zijn op hetgene wat echt belangrijk is in de f1
 • Alex Minnen

  1 jaar geleden
  Zo zagen hij heeft zelf elk seizoen al andere van de baan gereden en veel gevaarlijker. Het word stillaan een echte bleter.
 • eduard jacobs

  1 jaar geleden
  Max is het brave boontje van spiegels heeft hij nog nooit gehoord erin kijken is zelfdiscipline, nu het kleine onschuldige jongetje uithangen , we zullen zn ware aard wel zien , nog is in de muur ?
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.