Max Verstappen tijdens de persconferentie in Hongarije.
Volledig scherm
Max Verstappen tijdens de persconferentie in Hongarije. © EPA

Verstappen haalt opnieuw uit naar Mercedes en Hamilton: “Het laat hun ware aard zien”

Formule 1Max Verstappen heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan de elfde grand prix van dit Formule 1 seizoen keihard uitgehaald naar Lewis Hamilton en Mercedes. De Nederlander noemde de manier waarop zijn rivalen omgingen met hun zege op Silverstone opnieuw “respectloos”.

16 reacties

 • Richard Robart

  2 maanden geleden
  Rudiger Cloots. Wie zijn er hier aan het zagen? De Belgen op hun best
 • Ineke Visser

  2 maanden geleden
  Alex hebben het over het 17-jarige Max of over de 22 jarige? Natuurlijk was het een pest jong vroeger maar nu?
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  En? Wie pakt de pole in Hongarije? Of primeert het "extra sportieve" alweer op het sportieve. In plaats van stemmingmakerij te scheppen zou de krant beter wat meer ip to date zijn op hetgene wat echt belangrijk is in de f1
 • Alex Minnen

  2 maanden geleden
  Zo zagen hij heeft zelf elk seizoen al andere van de baan gereden en veel gevaarlijker. Het word stillaan een echte bleter.
 • eduard jacobs

  2 maanden geleden
  Max is het brave boontje van spiegels heeft hij nog nooit gehoord erin kijken is zelfdiscipline, nu het kleine onschuldige jongetje uithangen , we zullen zn ware aard wel zien , nog is in de muur ?
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.