Niet Stoffel Vandoorne, maar George Russell zal Lewis Hamilton vervangen.
Volledig scherm
Niet Stoffel Vandoorne, maar George Russell zal Lewis Hamilton vervangen. © Photo news

Vandoorne reageert nadat hij gepasseerd werd door Mercedes: “Natuurlijk doet dit pijn”

Formule 1Stoffel Vandoorne heeft voor het eerst (uitgebreider) gereageerd op de beslissing van Mercedes om Lewis Hamilton, besmet met het coronavirus, te vervangen door George Russell en niet door hem tijdens de GP Formule 1 van Sakhir van komend weekend. “George verdient dit, maar uiteraard ben ik teleurgesteld.”

6 reacties

 • Frederic Speciale

  1 maand geleden
  Te vriendelijk, heel goede piloot maar te braaf op en naast het veld ,jammee
 • Marc Electeur

  1 maand geleden
  Zo braaf en beleefd allemaal. Een Max Verstappen zou iedereen verrot schelden. Daarom dat hij als puber al in formule 1 zat en Stoffel niet. Spijtig want aan de snelheid ligt het niet. Ofwel moet je veel geld meebrengen in combinatie met de juiste nationaliteit ofwel moet je een heel snel klootzakje zijn. Het maakt in het begin van de carrière niet uit of je er na 5 ronden uitligt, als je in die 5 ronden maar voor het nodige spektakel in positieve zin zorgt. Toch nog veel succes met de carrière.
 • Gert Segers

  1 maand geleden
  Respect voor SVE! Werldkampioen F2, vice kampioen FE waar stuurmanskunst TOP moet zijn. Bij Mclaren de evenknie van wereldkampioen Alonso. En dat voor eenvoudige vlaamse burger met volgens mij kleinste budget aan eigen vermogen. Het zou ver al geschopt te hebben, chapeau gast. Jij verdient die kans en niemand anders in de snelste bolide van het huidige F1 circuit en niemand anders. Het doet idd pijn, hoe ontgoocheld en ontredderd moet je wel niet zijn. 200% knallen in FE man.
 • luc Lievens

  1 maand geleden
  Hij zit al twee jaar in de simulator waar hij al het testwerk doet, dus hij kent de wagen zeer goed. Maar dit is typisch Stoffel, veel te braaf voor die harde F1 wereld. Ik had hem graag in een topwagen zien rijden zodat hij de criticasters de mond had kunnen snoeren.
 • Guy Custers

  1 maand geleden
  Kan de keuze technisch ergens wel verstaan, de +1000pk van de F1 Mercedes onder je voet is nog iets heel anders dan een Formule-E!! Hij is al een tijdje de F1 ontgroeid, dat wil zeggen: ontwend....dus om zeker te spelen....Maar het zal zeker pijnlijk zijn!
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"