George Russel, Mick Schumacher, Sebastian Vettel en Max Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
George Russel, Mick Schumacher, Sebastian Vettel en Max Verstappen. © Photo News/ANP/EPA/DPA

Van de klim van Russell tot de val van Schumacher, onze F1-watcher over de stijgers en dalers op de F1-beurs

F1“In Formule 1 ben je maar zo goed als je gisteren presteerde.” Of ook nog: “Gisteren halfgod, vandaag schlemiel.” Het zijn geijkte uitdrukkingen in het F1-jargon. Barcelona is de 6de GP van het jaar: na amper een kwart van het seizoen zijn sommige coureurs al van hun pluimen verloren, of is hun marktwaarde gestegen. Waarom deze tien coureurs hun aandeel hebben zien stijgen of dalen. 

6 reacties

 • Mieke Ponet

  1 maand geleden
  Mercedes is aan het komen nog even geduld.
 • eric meers

  1 maand geleden
  80% van de rijders hebben beroemde en rijke papa's en zitten niet in de F1 omdat ze een uitzonderlijk talent zijn . Ze zullen wel allemaal aan een stuur kunnen draaien maar doorslaggevend is nog altijd de wagen . Een goede wagen en middelmatige rijder kunnen wedstrijden winnen en zelfs wereldkampioen worden , omgekeerd gaat dat niet .
 • Jef Lois

  1 maand geleden
  En gisteren werd de zogezegd super rijder Hamilton voor de zoveelste maal naar huis gereden door Russel. Blijkbaar is Hamilton toch niet de super rijder nu hij moet werken in de wagen en nu hij voor het tweede jaar echte tegenstand heeft.
 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  Ik zie nochtans een Schumacher die steeds beter presteert.
 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Theo, in de F was Mick wel een kampioen, dus talent heeft hij. Ik weet ook wel dat hij niet als zijn vader is, maar dat was Axel Merckx ook niet, en die heeft uiteindelijk toch ook een mooi palmares bij elkaar gefietst.