Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Vader en ‘professor’ Jos Verstappen, die tegen de Red Bull-schenen schopte: “Ik voelde al heel vroeg dat ik iets speciaals in handen had”

Formule 1Gezellige peer om mee te kletsen. De coureur die F1 populair maakte in Nederland. De man die coachend en docerend, met al zijn ervaring, zijn zoon van kleuter tot adolescent opleidde. Om wereldkampioen te worden. Maar ook iemand die zegt waar het op staat, zo merkte Red Bull de afgelopen weken. Jos Verstappen (50): “Eén keer hebben we hem na de koers gezegd: ‘Max, dit mag je nooit meer doen.’”

50 reacties

 • Bella Jo

  3 maanden geleden
  Max is goed op weg om zijn 2e wereldtitel binnen te halen. Waarom is het voor sommigen zo moeilijk om te zeggen dat hij een van de beste coureurs is? Indien hij dat niet is, waarom geeft RB hem dat dat salaris, of kennen die er ook niets van? Max heeft bovendien de 'handicap' dat hij uit een klein, commercieel minder belangrijk, land komt. In dat opzicht is het extra knap wat hij doet.
 • Guido David

  3 maanden geleden
  Boven zijn eerste titel zal altijd de sluier ‘gekregen titel’ hangen, hoe goed Max ook is. En dit maakt het spijtig want hij zal het elk jaar, elke titel met zich meenemen. Zelfs nu zeggen ze dat hij het weer op een gouden blaadje krijgt want Checo, of eender wie, zal nooit mogen strijden met Max...
 • Luc Dillen

  9 maanden geleden
  Op naar volgend seizoen, dan bewijzen dat Max terecht WK werd
 • ivo torfs

  9 maanden geleden
  Er wordt hier veel geschreven over hoe goed de wagens zijn of niet zijn, hoe goed de piloten zijn of niet zijn. In alle mekanische sporten moeten beide top zijn of er wordt geen prijs gereden.
 • Eric Urkens

  9 maanden geleden
  Is in mijn ogen geen echte sport. De beste auto wint. Met eender welke piloot.
 1. Een doodlopende straat naar een saai circuit in de duinen, maar Zandvoort groeit en bloeit: “Hadden we 400.000 zitjes gehad, we hadden ze allemaal verkocht”
  PREMIUM
  F1
  15

  Een doodlopen­de straat naar een saai circuit in de duinen, maar Zandvoort groeit en bloeit: “Hadden we 400.000 zitjes gehad, we hadden ze allemaal verkocht”

  Zandvoort groeit en bloeit. Terwijl het niet meer voorstelt dan een doodlopende straat, doorheen duinen vol rugstreeppadden, naar een saai circuit. Wat heeft dat oord dan in godsnaam meer dan Francorchamps, dat moet knokken om in Formule 1 te blijven? Het antwoord: drie letters. M, A en X. “Max is echt. Wat je ziet is wat je krijgt. Hij is de wereldkampioen die evengoed je buurjongen had kunnen zijn, heel gewoon en authentiek.”
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.