Trotse Sophie Kumpen, de Belgische mama van Max Verstappen, over chaotische momenten na race: “Zelfs Max wist het even niet”

Fomule 1Sophie Kumpen, de mama van Max Verstappen, beleefde de chaotische GP van Japan vanuit haar sofa in Maaseik. De Belgische reageerde zonet bij VTM op de tweede F1-wereldtitel van de Nederlander. “Ik ben heel blij, want eigenlijk had ik niet verwacht dat het vandaag zou gebeuren.”

3 reacties

 • Hendrik Patyn

  5 maanden geleden
  De moeder van Max, nog een schakel van zijn succes...... De jaren zullen aantonen hoe uitzonderlijk hij is, en dat hij een beetje belg is, mag worden gezegd, veel dichter gaan we bij zo'n f1 kampioen niet geraken.......
 • Daan Roos

  5 maanden geleden
  Een prachtige prestatie. Een dikke proficiat voor de moeder van deze bijzondere atleet
 • Frank Horckmans

  5 maanden geleden
  Goeie racer .goeie ploeg natuurlijk. .ik hoop dat hij eindelijk eens kan finishen zoals en kampioen.
 1. Het nomadenleven van Stoffel Vandoorne, zoveel meer dan invaller bij Aston Martin: “In februari was ik drie dagen thuis”
  PREMIUM
  F1
  2

  Het nomadenle­ven van Stoffel Vandoorne, zoveel meer dan invaller bij Aston Martin: “In februari was ik drie dagen thuis”

  Stoffel Vandoorne (30) is dit seizoen invaller bij Aston Martin. De kans dat hij ook aan de start komt? Klein. “Ik ben nooit op het juiste moment op de juiste plaats”, lacht hij. Ach wat dan nog. Hij weet wat gedaan, met drie petjes die hij om beurten moet opzetten. Het nomadenleven van Stoffel Vandoorne. “De volgende twee F1-GP’s is Drugovich er niet. Gebeurt daar iets, neem ik over.”
 2. Vader Max Verstappen onder vuur nadat hij haast stoïcijns blijft tijdens euforie Red Bull en Sergio Perez
  Formule 1
  23

  Vader Max Verstappen onder vuur nadat hij haast stoïcijns blijft tijdens euforie Red Bull en Sergio Perez

  “Grof en onsportief. Hoe kleingeestig. En bovendien een slecht voorbeeld voor de jeugd." Jos Verstappen krijgt op de sociale media de wind van voren nadat in een filmpje te zien is hoe hij triomfator Sergio Perez straal negeert en niet deelneemt aan de collectieve euforie bij Red Bull. Pak daar ook nog eens een erg bizar moment bij tussen zijn zoon Max en de Mexicaan na de GP van Saoedi-Arabië, en de rivaliteit tussen de twee ploegmaats en grootste WK-kandidaten is compleet.