Lewis Hamilton.
Volledig scherm
Lewis Hamilton. © Pool via REUTERS

Toto Wolff weet niet of Lewis Hamilton in Formule 1 blijft: “Hij zal de pijn die werd veroorzaakt nooit kwijtraken”

Formule 1Mercedes-baas Toto Wolff weet niet of Lewis Hamilton (36) in de Formule 1 blijft. Wolff kon in een digitaal persmoment enkel stellen dat hij “heel erg hoopt dat Lewis doorgaat met racen”. Hamilton tekende in de zomer een contract tot 2023, maar kan wat zondag gebeurde maar moeilijk verteren.

26 reacties

 • Lucien Mertens

  5 maanden geleden
  Men zou bijna medelijden krijgen met zoveel kinderachtigheid...
 • Patrick Tanghe

  5 maanden geleden
  Vele Lewis fans vergeten dat Max dit jaar meer rondes aan de leiding reed dan alle andere coureurs samen, zegt ook veel, daarnaast is Lewis ook verschillende keren met lichte straffen weggekome, vb is Silverstone, en dan nog niet te spreken van zijn faleuze inhaalrace, tja als iedereen zomaar aan de kant gaat voor Sir Lewis dan wordt het wel heel makkelijk
 • joelle De Loose

  5 maanden geleden
  Max heeft verdiend gewonnen. En ik ben blij zo is Lewis nog steeds niet beter dan Michael Schumacher, die blijft voor mij beste met zijn 7 titels. Wil Lewis beter doen moet hij erover. Nu is Lewis niet beter.
 • Azaire Vanhoutte

  5 maanden geleden
  laat alle autos zich aanpassen aan dezelfde normen goedgekeurd en getest door de FIA ,alleen een race winnen op en met bandenkeuze wegens weeromstandigheden en natuurlijk de rijder is van groot belang.
 • Anna van Buren

  5 maanden geleden
  Ze kunnen janken wat ze willen, als Mercedes tijdens het seizoen de penalties had gekregen die ze hadden moeten krijgen, was Hamilton niet eens in aanmerking gekomen voor de titel. Een 8ste titel had geen verdienste geweest om trots op te zijn.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Gelukkig zat venijn in de staart: Max Verstappen wint in Miami na spannend slot, Charles Leclerc blijft WK-leider
  Formule 1
  17

  Gelukkig zat venijn in de staart: Max Verstappen wint in Miami na spannend slot, Charles Leclerc blijft WK-leider

  Geen grand prix in de geschiedenis die zo gehypet werd als de allereerste in Miami. Wat we hier zouden beleven, dat had de Formule 1 nog nooit meegemaakt. Maar bovenop het feestgedruis, de glamour en de sterrenregen moet ook nog even op een circuit gereden worden. En dat viel tegen. Gelukkig zorgde de safety car in het slot van de race nog voor wat spankracht. Max Verstappen hield stand en won.