Hamilton en Wolff.
Volledig scherm
Hamilton en Wolff. © Photo News

Toto Wolff blijft teambaas bij Mercedes, Hamilton staat dicht bij contractverlenging

Formule 1Toto Wolff blijft de komende jaren in de Formule 1 teambaas van Mercedes. De 48-jarige Oostenrijker zinspeelde de afgelopen maanden over een mogelijk vertrek bij de renstal die al jaren domineert in de Formule 1. Wereldkampioen Lewis Hamilton staat ondertussen ook dicht bij een contractverlenging.

16 reacties

 • JOANNES HOSTE

  3 weken geleden
  Wereldkampioen worden blijft nog steeds een kunst. Je moet immers elke keer je ploegmaat verslagen die in dezelfde bolide rijd. En nee, de enen bolide van het team is niet beter dan de andere, want voor het team is niet de rijderstitel maar de construteurstitel van belang. Zet Russel, Leclerc en Verstappen naast Hamilton in dezelfde wagen en dan pas zie je of Hamilton een echte wereldkampioen is.
 • eduard janssens

  3 weken geleden
  Russel kon dat ook wat Hamilton Dat ieder piloot met de Mercedes ,wereldkampioen kan worden heeft Russel bewezen zonder dat geknoei ?? de laatste race had hij gewonnen
 • Jean West

  3 weken geleden
  Hamilton gong toch stoppen of was het om nog meer geld te krijgen?
 • rudi van dijck

  4 weken geleden
  wat een geluk hier dat Max niet in die Mercedes zit.. die gaat anders ook veel kritiek moeten slikken omdat hij dan met een (winnaars wagen) op de baan is. en beste mensen waarom zijn piloten +-60%van hunne tijd in het fabriek denk je? neen niet om koffie te drinken, maar om het allemaal mee op te bouwen.
 • Johan Billiet

  1 maand geleden
  De renstallen ontwikkelen de wagens, een goede F1 piloot kan wat mee afstellen (zelden is de F1 piloot ook een ingenieur zoals Boutsen), telkens ook in functie van het circuit, voor de rest zitten die piloten allemaal heel dicht op een hoog niveau - de een rijdt wat agressiever dan de andere, winst bepaald door de kwaliteit van de wagen...kijk naar Leclerc en Vettel: Ferrari is dit jaar niks en ze rijden achteraan, vorig jaar nog vooraan omdat het voertuig oa. nog sjoemelbenzine gebruikte
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"