Max Verstappen tijdens de GP van België van vorig jaar.
Volledig scherm
Max Verstappen tijdens de GP van België van vorig jaar. © BELGA

Toch nog F1-race op Francorchamps in 2023? Belgische GP eerste invaller voor Shanghai op voorlopige kalender

Formule 1Hoop doet leven. Het is dan toch niet uitgesloten dat de Formule 1 ook in 2023 – nog een laatste keertje – naar Francorchamps komt. Dat leerden we uit... twee voorlopige kalenders die momenteel op tafel liggen, maar nog niet gepubliceerd werden.

9 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  2 maanden geleden
  Het regent er toch altijd.
 • Marc Toelen

  2 maanden geleden
  Kan alleen maar goed zijn voor de belastingbetaler , en hopelijk tot nooit meer voor dit geldverslindend circuut !
 • Jos Vandermeulen

  2 maanden geleden
  Schaf alle gemotoriseerde "sporten" maar af en het klimaat is de grote winnaar.
 • leen hanssens

  2 maanden geleden
  Aan het milieu, daar vegen ze hun voeten aan.
 • bob jansens

  2 maanden geleden
  maw men moet belastinggeld investeren om het circuit in standby te hebben zonder enige garantie op inkomsten...
 1. “Straks rijden we enkel nog op stratenparcours. Dan is de fun eraf en hoeft het voor mij niet meer”: Verstappen en co willen dat Francorchamps op F1-kalender blijft
  Formule 1
  13

  “Straks rijden we enkel nog op stratenpar­cours. Dan is de fun eraf en hoeft het voor mij niet meer”: Verstappen en co willen dat Francor­champs op F1-kalender blijft

  Terwijl Francorchamps zich opmaakt voor het grote F1-feest, nu zondag, is de toekomst van de Belgische grand prix nog altijd onzeker. Wel duidelijk is dat de steun Francorchamps blijft groeien. De coureurs laten hun stem almaar luider horen. “Doodjammer als dit de laatste keer Francorchamps zou zijn…”
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.