George Russell leek meteen op de zege af te stevenen in Bahrein, met de nadruk op leek.
Volledig scherm
George Russell leek meteen op de zege af te stevenen in Bahrein, met de nadruk op leek. © Photo News

Teambaas Mercedes wijt fout aan radioprobleem en looft George Russell

Formule 1Volgens de teambaas van Mercedes, Toto Wolff, had de fatale bandenwissel tijdens de GP van Sakhir te maken met een radioprobleem. Daardoor kwamen de opdrachten niet goed door in de garage. De baas van de renstal deelde ook complimenten uit aan George Russell (22), die door de fout ernstig gedupeerd werd.

7 reacties

 • Marc vangeel

  3 weken geleden
  Russel kreeg waarschijnlijk de hele race door de beschikking over een ''volledig'' opengedraaide mercedes motor vermits ze toch al wereldkampioen waren konden ze het zich veroorloven dat de motor stuk ging en met nog 1race te gaan was door het opendraaien (meer slijtage) van minder belang .
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Bewijs geleverd dat geen Hamilton moet zijn om met de Mercedes een Race te winnen , alleen mocht Russel niet winner Mercedes wist goed genoeg waar ze mee bezig waren gevolg beide piloten eindigde naast podium .Zo nog al een blaam geweest zijn een piloot die stukken minder verdiend dan de dik betaalde Hamilton een race wint .
 • Marie Vanakker

  1 maand geleden
  Toen ze merkte dat hij terug aan het komen was en een reële kans maakte de GP te winnen ondanks hun sabotage hebben ze maar een fake "bandenlek" gemeld en hem binnen geroepen. Ik heb niks tegen Hamilton maar hij is de meest neppe F1 kampioen ooit. Steek Russel bij Hamilton in het team en je zal nooit nog iets horen van dit zogezegd " uniek talent". Toto Wolf bepaalt wie F1 Champ word.
 • rudi van dijck

  1 maand geleden
  radioprobleem? beide garages stonden klaar toch! + ze wisten via monitor dat Russel eerst binnen kwam! +die banden staan van beide piloten gescheiden in de garage!! je moet al veel moeite doen om het PER VERGISSING te doen slagen. alles samen opgeteld, een zeer vreemde situatie. Merc heeft zijn WK tittel al binnen. maar nonchalance binnen dat team, kan ik moeilijk aannemen (het politiek spel wel).
 • Roger Deprez

  1 maand geleden
  Als er nu nog mensen zijn die twijfelen wie het belangrijkste is in de F1 wedstrijden,de piloot of de auto zijn zo goed als blind. Russell geen enkele ervaring in wedstrijden van de F1 reed gewoon mee voor de overwinning en als Mercedes Stoffel had genomen een F1 piloot met ervaring was de uitslag anders geweest omdat de auto het belangrijkste is .
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"