AP
Volledig scherm
© AP

Teambaas die Michael Schumacher liet debuteren, doet verrassende uitspraak: “Hij is niet de grootste aller tijden”

Formule 1Michael Schumacher. Voor velen de grootste Formule 1-coureur aller tijden. Met zeven wereldtitels staat hij helemaal bovenaan. Niemand werd meer wereldkampioen dan Schumi. Toch zegt Eddie Jordan, voormalig teambaas van de Duitser, in de ‘Off The Ball’-podcast dat hij Schumacher niet klasseert als de grootste aller tijden. 

5 reacties

 • Philippe Deckers

  2 jaar geleden
  elk deel van de geschiedenis heeft zijn kampioen. Fangio was ook een topper.
 • Mick Huijs

  2 jaar geleden
  Die Jordan is me toch een zeveraar! Hem wordt gevraagd naar de beste rijder niet naar wie contracten construeerde! En dan vind die Prost de allerbeste tot dat Hamilton 7x wint dan vind ie hem het beste! Geef eens een duidelijk antwoord Malloot!
 • Jurgen Van Den Bergh

  2 jaar geleden
  Jordan is altijd een blaaskaak geweest. Hij is nog altijd verbitterd dat Schumacher zijn team heeft verlaten na één GP. Dat heeft de Ier nooit kunnen verkroppen. En wat die clausule betreft in Schumacher zijn contracten. Dat zal best wel. Maar denk maar niet dat omdat het niet in Hamiltons contract staat, dat het niet toegepast wordt. Bottas speelt daar ook het knechtje. En vraag maar eens aan Vandoorne hoe het zat met Alonso. Vettel idem dito, Webber speelde bij RedBull de tweede viool.
 • Paul De Mol

  2 jaar geleden
  Zoals gewoonlijk bij Eddie Jordan: provocatief gewauwel. Of je de beste rijder bent, hangt toch niet af van hoe kameraadschappelijk je je opstelt bij je contract-eisen. Maar ja, zo komt Eddie weer eens in het nieuws.
 • Romain Thyssens

  2 jaar geleden
  Dat soort eisjes heeft elke topper. Ik ga ervan uit dat het bij RedBull nog niet het geval is maar ga er maar van uit dat je Max Verstappen voor geen geld van de wereld met minder materiaal naast Lewis Hamilton kan laten rijden. En Lewis zal zelfs veeeeel beter materiaal eisen (want hij heeft natuurlijk schrik van Max).
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.