Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Stoffel Vandoorne grijpt naast kans van zijn leven: waarom kiest Mercedes voor George Russell?

Formule 1Serieuze opdoffer voor Stoffel Vandoorne. Mercedes koos voor George Russell als vervanger van Lewis Hamilton voor de grand prix van Sakhir. Werd de logica gerespecteerd, mocht invaller Vandoorne komende zondag met de beste auto van de wereld racen. Maar de Formule 1 is geen logica. Veeleer geld. En politiek. 

15 reacties

 • Jeffrey Meykens

  2 maanden geleden
  Het is duidelijk dat de wagen in grote mate bepaald welke uitslag je uiteindelijk zal rijden! Je kan je enkel nog onderscheiden door je ploegmaat te verslaan. Laat dit nu juist gebeurt zijn tus.Alonso en Vandoorne daar Alonso elke kwalificatie sneller was dan Vandoorne! Als nu Vandoorne in de Mercedes plaatsneemt en wint is de vernedering voor Hamilton onuitwisbaar.Als echter Russell wint zal dit echter ook bewijzen wie de echte GOAT is in het F1 gebeuren en dat is niet de persoon maar de wagen!
 • Marcel Paul Ceulemans

  2 maanden geleden
  Stoffel is een topper, heeft al voldoende bewezen dat hij aan een stuur kan draaien. Diegene die anders beweren, zien de werkelijkheid niet onder ogen. En neen ik ben geen fan van Stoffel.
 • bob jansens

  2 maanden geleden
  Tja een Belgische piloot is commercieel minder interessant; en voor een Vlaming is het dubbel moeilijk (RABC is nog steeds een Franstalig bastion, zelfs op de Nederlandstalige versie van de website wordt de Franstalige afkorting RACB gebruikt). Het is dan ook daarom dat Max voor de Nederlandse nationaliteit koos; het is daarom dat Stroll en Norris ondanks hun dubbele nationaliteit met een Canadese, resp Britse  licentie rijden.
 • Ron De weze

  2 maanden geleden
  Toch wel straf dat men een rijder neemt van een ander team terwijl de reserverijder niet mag meedoen . Waarom ben je dan reserve !!
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Ik kijk niet meer! Het is een circus van Britten en zoontjes van ofwel bekende papas of rijke papas! Het gaat daar al lang niet meer over het talent anders lag albon al lang buiten! Zelfde met stroll grosjean Latifi
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"