David Schumacher na zijn eerste zege in de Formule 3.
Volledig scherm
PREMIUM
David Schumacher na zijn eerste zege in de Formule 3. © Photo News

‘Schumi’ nummer 4 op komst: David Schumacher, neef van Mick en zoon van Ralf, lijkt certitude voor F1... en dat is niet te danken aan talent

Formule 1Hij zegt dat hij naar Formule 1 wil. Dat zal lukken. Maar met talent heeft het niets te maken. Wel alles met zijn naam. Na Michael, Ralf en Mick: hier komt David Schumacher. Volgens vader Ralf is het alvast realistisch: “Anders zou ik hem niet steunen...”

3 reacties

 • willy cornille

  2 maanden geleden
  Als ik morgen 100 miljoen op tafel leg mag ik ook meedoen en ben 71. Kunnen rijden is géén garantie op een zitje, centen wel. Niet van wakker liggen.
 • Steven Van den Bergh

  2 maanden geleden
  Schandalig, evenals die andere Schumacher, geen van beide komt ook maar aan de enkels van andere getalenteerde F1 rijders. Is geen sport meer enkel geld telt bv Schumacher, Norris en een of andere Japanner
 • David De Baets

  2 maanden geleden
  Is al lang geen sport meer van de beste , maar van de rijkste.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).