Wordt dit het laatste seizoene van Lewis Hamilton in de Formule 1.
Volledig scherm
PREMIUM
Wordt dit het laatste seizoene van Lewis Hamilton in de Formule 1. © Pool via REUTERS

Schumacher voorbij en dan op pensioen? Onze F1-watcher ontleedt de nieuwe wagen van Mercedes, wellicht de laatste met Hamilton achter het stuur

Formule 1Mercedes haalde gisteren het doek weg van de nieuwe Mercedes W12. De machine waarmee Lewis Hamilton op jacht trekt naar zijn achtste wereldtitel, absoluut record zou dat zijn. Of dat lukt, valt af te wachten. Maar vooral: waarom ons buikgevoel zegt dat dit de laatste Mercedes is met de naam ‘Hamilton’ op de zijkant.

17 reacties

 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Russel verdiend een pak minder en rijd zeker zo goed dat is bewezen zonder dat gefoefel had hij zelf gewonnen met auto van Hamilton. De grootste voor mij blijft Senna !!
 • Christophe Visschers

  2 maanden geleden
  Sommige commentaren hier zijn op het lachwekkende af. Rond Schumacher heeft altijd veel meer controverse gehangen dan bij Hamilton, express mensen van de baan rijden, illegaliteit van wagens, teamgenoten die op de rem moesten in het begin van het seizoen(Barrichello Oostenrijk 2004), enz. Wordt ook wel dikwijls vergeten dat Lewis in elk jaar dat hij meedeed minstens 1 overwinning behaalde per seizoen(zelfs in de 4 jaar dat red Bull dominant was...)
 • JOHAN VANDEBURIE

  2 maanden geleden
  Vergeet niet dat schumi mee de ontwikkeling heeft gedaan voor Mercedes , zonder dit was Hamilton nergens
 • Raymond Pauwels

  2 maanden geleden
  Komt nog niet in de buurt van Schumacher of Senna. Dit is een flauw ventje in de al jaren veruit beste wagen. Hij mist compleet de passie, het hart en de drive die echte kampioenen wel hebben. Zet een idioot in die mercedes en hij kan makkelijk winnen. Verstappen, tja da's nog iets anders! (grapje he mensen!)
 • johan fransaert

  2 maanden geleden
  in tegenstelling van Chumie heb jij nagenoeg geen oppositie gekend, de enige vergelijking is dat beiden de kampioenschappen dankzij een superieure wagen hebben verkregen.
 1. Koersdirecteur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"
  Play

  Koersdirec­teur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"

 2. EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’

  8 april