Volledig scherm
© EPA

"Schumacher is bij bewustzijn na transplantatie”

UPDATE Michael SchumacherMichael Schumacher is bij bewustzijn nadat hij stamceltransplantatie heeft ondergaan. Dat bevestigde een verpleegster aan de Franse krant Le Parisien. “Ik heb hem verzorgd en kan verzekeren dat hij bij bewustzijn is.”

53 reacties

 • Anneke Braem

  1 jaar geleden
  Je kan het ook anders bekijken, mooi toch dat zoiets kan. Ok zij hebben de centen daarvoor en wij niet. Maar dit experiment kan toch ook ooit ten goede komen van de gewone burger, hier uit kunnen ze toch weer leren. En wie weet
 • ferdinand Mug

  1 jaar geleden
  Aan de specialisten van het zevende knoopsgat, het is enkel en alleen een rechter die kan uitspreken welk geheim dan ook er geschonden is.
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Dokters gaan veel te ver om iemand in leven te houden, hoe de patiënt daar tegenover staat telt niet. Het zou beter zijn de natuur zijn gang te laten gaan in plaats van iemand met alle mogelijke middelen in leven te houden, zeker bij hersenschade. Dan komen de dokters doodleuk vertellen, we hebben zijn of haar leven gered. Welk leven? gevoed en gewassen worden door vreemden, niet zelfstandig naar de wc kunnen enz....
 • Pavel Savka

  1 jaar geleden
  Mooi maar gewone mens zal dit niet kunnen betalen.....
 • Wendy Bergen

  1 jaar geleden
  Als dit aanslaat is dit extra reclame voor stamcel-therapie, dat zou geweldig zijn want daar kunnen wereldwijd mensen van helpen genezen.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"