Nikita Mazepin.
Volledig scherm
Nikita Mazepin. © Photo News

Russische F1-piloot Mazepin reageert ontgoocheld op gedwongen vertrek bij Haas: “De komende dagen heb ik meer te vertellen”

Formule 1Slecht nieuws voor Nikita Mazepin: de Rus (23) is Formule 1-coureur af. Haas F1 bedankt hem voor bewezen diensten, nadat het eerder al afscheid nam van Mazepins belangrijkste geldschieter Uralkali.

31 reacties

 • Peter Thys

  4 maanden geleden
  nu weet ook een Rus wat het betekent om Rus te zijn, daar waar het voor een Oekrainer een stuk moeilijker is, Oekrainer te zijn ! Zij negeren bovendien niet hun identiteit en bovendien is het gezegde ook van toepassing andere en betere voor Mazepin !
 • Marc Vankan

  4 maanden geleden
  Een moedige beslissing van het team Haas
 • Patrick Van Dam

  4 maanden geleden
  Nikita zat in de Haas, enkel en alleen, omdat papa veel geld in het team stopte, niet omdat hij talent heeft. Nu de sponsordeal beëindigd is is er, logischer wijs, ook geen zitje meer voor Nikita. Niet de politiek wel de regel “geen geld geen zitje, tenzij men een uitzonderlijk talent is” heeft Nikita de das om gedaan.
 • Ben Van Steenwinkel

  4 maanden geleden
  Ik denk dat Putin hem wel een job kan bezorgen als chauffeur in het leger. Ze komen daar handen tekort momenteel.
 • Jo Nijs

  4 maanden geleden
  Dit artikel suggereert dat papa Mazepin op de hoogte geweest zou zijn van de nakende inval en impliciet zijn goedkeuring gegeven zou hebben ! Graag meer info hierover want als dat klopt dan is uitsluiting terecht !
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.