Volledig scherm
© EPA

Russell geniet in Mercedes: “Lewis vroeg of ik goed voor z'n auto wilde zorgen”

Formule 1Zijn perfecte kwalificatiescore is niet langer intact, maar dat mocht de pret niet drukken voor George Russell. De stand-in voor de besmette Lewis Hamilton had zich geen veel beter optreden kunnen wensen en start morgen vanaf de eerste startrij in de Mercedes. “Als je me een week geleden had verteld dat ik plek 2 zou halen, had ik m’n broek naar beneden getrokken.”

4 reacties

 • jan jansen

  1 maand geleden
  Zo zie je maar ,iedere F1 piloot wint in deze auto ..dus Lewis is niet zo’n wonderkind
 • Erwin Van Roy

  1 maand geleden
  Freddy wat een zever kijk naar de F2 of Indycar dit is de F1 nog nooit zijn de wagens het zelfde geweest wat u verklaard wil dus zeggen dat Schumacher ook minder gewonnen had. Maar dat geld dan ook voor Max die is altijd derde net omdat zijn wagen veel beter is dan de andere dus stel ik me de vraag of hij wel zo goed is als de meeste hier beweren.
 • freddy vandersmissen

  1 maand geleden
  Zo je maar dat het niet van de piloot afhangt,maar wel van de auto.Als alle piloten over hetzelfde materiaal zouden beschikken dan zou je spannende races zien,ipv constant Hamilton als eerste.Hij zou veel minder keer wereldkampioen geworden zijn.
 • Katrien Caers

  1 maand geleden
  Nogmaals hoe duidelijk het de wagen is die wint en in veel minder mate de rijder. Hij zal wel heel goed zijn, ongetwijfeld, maar het is duidelijk dat neganoeg iedere F1 rijder front row had gehaald met die auto. Zonde dat Stoffel dan niet degene was die er in mocht... Engelse ploeg ... Engelse piloot... 
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"