Een van de rookbommen die afgelopen raceweekend op het circuit terecht kwamen, blijkt afkomstig van een beveiliger.
Volledig scherm
Een van de rookbommen die afgelopen raceweekend op het circuit terecht kwamen, blijkt afkomstig van een beveiliger. © Pim Ras Fotografie

Rookbomgooier op circuit Zandvoort blijkt beveiliger: “Goedbedoelde actie, maar het ging mis”

Formule 1Eén van de rookbommen die zaterdag tijdens de kwalificatie van de Formule 1 op het circuit van Zandvoort werd gegooid, blijkt afkomstig van een beveiliger. De man wilde de rookpot verwijderen van een tribune, maar volgens de organisatie ging dat per ongeluk mis.

1 reactie

 • Marie Vanakker

  3 maanden geleden
  Hij zonder zonde werpe de eerste steen.
 1. NEXT GEN F1. Isack Hadjar, een Franse Algerijn van 18 met de neus én de stuurslag van Alain Prost: “Over 2 jaar wil ik de Formule 1 in”
  PREMIUM
  Formule 1

  NEXT GEN F1. Isack Hadjar, een Franse Algerijn van 18 met de neus én de stuurslag van Alain Prost: “Over 2 jaar wil ik de Formule 1 in”

  “Hij heeft de neus van Alain Prost,” zei een Franse collega ons. Blijkbaar ook de stuurslag. “Natuurlijk ga ik naar Formule 1, want ik ben… de beste.” Isack Hadjar kan in de ondersteuning van zijn ambitie rekenen op een partner die kan tellen. Het grote Red Bull zet in op de 18-jarige Fransman. Om hem in 2024 al F1 te laten rijden.