Zelfs op voetbaltribunes kleurt het Hollandse Legioen nooit zo oranje als vandaag.
Volledig scherm
PREMIUM
Zelfs op voetbaltribunes kleurt het Hollandse Legioen nooit zo oranje als vandaag. © AP

REPORTAGE. Zelfs rugstreeppad en zandhagedis konden Nederlandse Grand Prix niet tegenhouden: Max Verstappen kleurt Zandvoort oranje

Nederland bruist weer van de oranjegekte! En dat heeft voor één keer niets met voetbal of Koningsdag te maken, maar alles met Formule 1. Nu onze noorderburen met Max Verstappen een wereldtopper hebben, wordt in Zandvoort voor het eerst sinds 1985 een Grand Prix gereden. Met dank aan de racegekke prins Bernhard van Oranje. 

  1. Netflix-documentaire verhaalt vanaf 15 september het lot van Michael Schumacher: “Net voor het ongeval zei hij nog dat de sneeuw niet optimaal was”
    Formule 1
    6

    Net­flix-documentai­re verhaalt vanaf 15 september het lot van Michael Schumacher: “Net voor het ongeval zei hij nog dat de sneeuw niet optimaal was”

    Op 15 september pakt Netflix met een nieuwe documentaire uit over Michael Schumacher. De voormalige Formule 1-kampioen wordt na een ski-ongeval uit de media-aandacht gehouden. Niemand weet zeker hoe het met hem is, ook in ‘Schumacher’ zelf wordt over zijn gezondheidstoestand gezwegen, al vertelt vrouw Corinna wel meer over de omstandigheden van het ongeval: “Michaels ongeval was een puur ongeluk”