Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Regels gelden ook voor hem”: FIA krijgt nog geen contact met Hamilton, Mercedes zinspeelt wel op langer verblijf

Formule 1De auto’s van Formule 1-renstal Mercedes rijden in het nieuwe jaar weer in de vertrouwde zilveren kleur, maar de voorbije weken rees de vraag of Sir Lewis Hamilton naast George Russell ook één van de zitjes zou bezetten. In een tweet hintte Mercedes gisteren dat de Engelsman in 2022 gaat voor zijn achtste wereldtitel, maar de FIA kan nog altijd geen contact met hem krijgen.

18 reacties

 • Jean De Grande

  4 maanden geleden
  De hamilton-kleuterklas doet nog net of ze nooit de gedubbelden er tussen uit halen bij een safetycar. Get a life, de beste van dit jaar is wereldkampioen. Dat wordt bevestigd door de collega-rijders die hem 'beste piloot van het seizoen' verkozen hebben. Maar dat zijn ook maar gelegenheid fans zeker?
 • T V

  4 maanden geleden
  Veel ‘kenners’ hier die precies weten hoe een F1 piloot zich zou moeten gedragen in eender welke situatie ooit. Jullie bewijzen enkel dat jullie gelegenheidsfans zijn en niets kennen van de F1. Schumi, Senna, Prost, … allemaal hadden ze een dominante auto en allemaal zaagden en klaagden ze wel eens als het niet meezat.
 • Patricio Murphy

  4 maanden geleden
  Als je zo bestolen wordt begrijp ik zijn houding volledig!
 • Peter Berg

  4 maanden geleden
  Zou beter voor f1 zijn als hij stopt zodat er een groot stuk arrogantie verdwijnt uit de sport.
 • Geert Henckaerts

  5 maanden geleden
  hamilton is één van de grootste piloten aller tijden, 7 x wereldkampioen. Pakte in zijn eerste 9 races in de F1 telkens punten, nooit deed iemand hem dat na. Dus enig respect voor hem is hier aan de orde aub. En laat al die Verstappen fans nu eens ophouden met aub. Zitten weinig F1 kenners bij maar vooral gelegenheid fans. Verstappen was fantastisch dit jaar (en ook de vorige jaren) en is een verdiende wereld kampioen maar Lewis verdiende het niet op deze manier te verliezen !
 1. (Sprankeltje) hoop voor Lewis Hamilton: Mercedes kan in Miami wellicht aanpassingen aan auto doorvoeren
  Formule 1
  6

  (Sprankel­tje) hoop voor Lewis Hamilton: Mercedes kan in Miami wellicht aanpassin­gen aan auto doorvoeren

  Kan Lewis Hamilton eindelijk de weg naar boven inzetten? Technisch directeur Andrew Shovlin vertelt dat Mercedes volgende week in Miami (6-8 mei) wellicht enkele aanpassingen aan de wagen kan doorvoeren. Cruciale zaken om de erbarmelijke wegligging en het gebrek aan snelheid te begrijpen. “De problemen zullen niet op één dag opgelost zijn, maar mogelijk brengt het ons wel in de juiste richting.” Intussen heeft Hamilton nogmaals gereageerd op de insinuaties dat hij stopt.