Het moment dat Hamilton de auto van Verstappen aantikt.
Volledig scherm
Het moment dat Hamilton de auto van Verstappen aantikt. © ZIGGOtv

Red Bull schakelt advocaat in om crash Verstappen op Silverstone te onderzoeken

Formule 1Red Bull Racing heeft nog altijd geen vrede met de gang van zaken afgelopen zondag tijdens de Britse GP. Het Formule 1-team heeft een advocaat ingeschakeld om de crash van Max Verstappen grondig te bekijken.

25 reacties

 • Nicolas Van Hoecke

  2 maanden geleden
  RB en Verstappen maken zich belachelijk. Hoeveel crashes hebben zij al niet veroorzaakt en zeker met Verstappen in de hoofdrol? Soms moet je zelf ook slim rijden en er niet zomaar vanuit gaan dat de tegenstander gaat opgeven. Laat Hamilton voorbij gaan door breed te blijven, gebruik de slipstream met uw snellere wagen en haal hem zo weer in ipv kort te draaien wetende dat Hamilton daar was want je ziet hem in zijn spiegel kijken.
 • Jean-Marie De Becker

  2 maanden geleden
  Geen bandenwissels toelaten bij tijdstraf.
 • Charlotte Kruydt

  2 maanden geleden
  Kijk ik heb de race gezien en vind dat je dat niet via de rechtbank moet uit vechten. Ook vind ik dat dat overdreven is als hij gecrasht was vroeg Hamilton aan zijn ingenieur is Max oke en hij zei positief ja. Waarom mag hij dan zijn overwinning niet vieren? Of anders zeggen als hij Hamilton van de baan rijd mag dan ook Mercedes naar de rechtbank gaan en zijn overwinning niet vieren e . Je maakt de formule 1 kapot als je via de groene tafel u gelijk krijgt slechte verliezer red bull
 • Patrick Devogelaere

  2 maanden geleden
  Hamilton is een onsportieve racer, bij verlies janken over auto en tegenstanders ... zero voor fair play racing, in voetbal noemen ze dit een doodschop, rode kaart en minsten drie wedstrijden geschorst is de minimum sanctie voor Hamilton.
 • Ronny Gyles

  2 maanden geleden
  En die advocaat is F1 specialist waarschijnlijk? Trouwens, uit vertraagde beelden kan je bijna niks realistisch bekijken, net zoals in voetbal kan je dan alle theorieën als waarheid beschouwen... . Enkel op ware snelheid kan je uitmaken of reacties mogelijk waren of niet.