Max Verstappen en Christian Horner.
Volledig scherm
Max Verstappen en Christian Horner. © REUTERS

Red Bull maakt duidelijk statement in Formule 1 met “grootste investering ooit”

Formule 1In Portugal sprak Red Bull-teambaas Christian Horner vrijdag over het ambitieuze motorenproject van zijn renstal én het losweken van een Mercedes-engineer. “Er wacht ons een gigantische uitdaging, maar ook een leuke”, aldus Horner.

0 reacties

 1. Onze F1-watcher in Imola ziet Ferrari voor het eerst in jaren als leider in eigen land: “Leclerc krijgt goddelijke status”
  PREMIUM
  F1
  1

  Onze F1-wat­cher in Imola ziet Ferrari voor het eerst in jaren als leider in eigen land: “Leclerc krijgt goddelijke status”

  Charles Leclerc krijg stilaan goddelijke status in Italië. Als Monegask. Maakt niets uit. Of er nu een Duitser, Oostenrijker of Fin achter het stuur zit. Als het ding zelf maar rood is. In Italië is Ferrari meer dan een auto. Het is wekelijks voorpaginanieuws. Heuse religie. Die de Italianen dit weekend massaal komen belijden in Imola. En wie niet naar het Formule 1-circuit komt, zoekt naar een horloge. Lees en verneem.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. (Sprankeltje) hoop voor Lewis Hamilton: Mercedes kan in Miami wellicht aanpassingen aan auto doorvoeren
  Formule 1
  6

  (Sprankel­tje) hoop voor Lewis Hamilton: Mercedes kan in Miami wellicht aanpassin­gen aan auto doorvoeren

  Kan Lewis Hamilton eindelijk de weg naar boven inzetten? Technisch directeur Andrew Shovlin vertelt dat Mercedes volgende week in Miami (6-8 mei) wellicht enkele aanpassingen aan de wagen kan doorvoeren. Cruciale zaken om de erbarmelijke wegligging en het gebrek aan snelheid te begrijpen. “De problemen zullen niet op één dag opgelost zijn, maar mogelijk brengt het ons wel in de juiste richting.” Intussen heeft Hamilton nogmaals gereageerd op de insinuaties dat hij stopt.