photonews
Volledig scherm
© photonews

Pitspoezen worden afgeschaft in F1: deze beelden moet u voortaan missen

Formule 1De pitspoezen zijn definitief verleden tijd. In het nieuwe F1-seizoen, dat op 25 maart van start gaat met de Grote Prijs van Australië, staan de vrouwen niet meer bij de bolides van de piloten bij de startopstelling. Daarmee komt er een einde aan een decennialang gebruik. Deze beelden zult u voortaan moeten missen.

48 reacties

 • Chris Steurs

  5 jaar geleden
  Bende onnozelaars die dit afschaffen. Wat is er mis mee??? Binnen een paar jaar is de bourkini niet verboden maar verplicht. Waar gaat onze maatschappij en hiermee ook onze vrijheid toch naartoe?
 • Robert Van Garderen

  5 jaar geleden
  Amerikanen nemen de F1 over en meteen gaan we politiek correct doen want een mooie vrouw in een rokje mag niet. Goh gelukkig kunnen we nog wel het mega vrouwvriendelijke temptation island kijken. Geen F 1 meer voor mij. Teveel regels en nu ook al geen vrouwelijk schoon meer. Sorry Jos.
 • peter deman

  5 jaar geleden
  Mannen horen vrouwen niet lastig te vallen. Vrouwen horen mannen niet uit te dagen. Vaarwel pitspoes, aub terug alles bedekken zoals 100 jaar geleden !
 • marcus bastiaensens

  5 jaar geleden
  Vrouwen kunnen vrouwen niet uitstaan. Gunnen elkaar het licht in de ogen niet.
 • raf janssens

  5 jaar geleden
  maar als je in een vliegtuig niet bedient wil worden door een vrouw dan ben je een racist.dus als ik in het vervolg naar de winkel ga en er zitten alleen maar vrouwen aan de kassa dan vraag ik of een man het wil overnemen want ik wil niet meer bedient worden door een vrouw ;de reden ik zou eens een verkeerde uitspraak kunnen doen en dan een boete krijgen .