Volledig scherm
© EPA

Pérez wint onwaarschijnlijke race met onuitgegeven podium nadat Verstappen snel uitvalt en Mercedes blundert

Formule 1Een jongensboek leek in de maak, met George Russell die als invaller bij Mercedes meteen op weg leek naar winst. Maar na gestuntel in de pitlane sloeg een late lekke band de droom aan diggelen. Pure pech en geluk voor Sergio Pérez die optimaal profiteerde van een off-day bij Mercedes, met zijn eerste Formule 1-zege, voor Esteban Ocon en Lance Stroll.

14 reacties

 • Marko Decandt

  1 maand geleden
  Velen hebben volgens mij geen benul van wie Russel is? Volgen jullie de F1 weekends eigenlijk wel aandachtig? Russel rijdt met de slechtste wagen van het veld en is al meerdere keren in Q2 geraakt in de kwalificaties. In de race is hij ook heel vaak terug te vinden in het middenveld. Je kan de stelling dus eens omdraaien, steek eender wie eens in die Williams en ik denk dat bijna niemand doet wat Russel ermee doet. Maar ja, op Hamilton bashen is plezanter hé.
 • Jimmy Helsen

  1 maand geleden
  Het talent van een piloot komt natuurlijk beter uit de verf wanneer zijn teamgenoot een natte vod is, hé. Bottas hoort niet thuis in die wagen...Zoals ik al zo vaak zei, Alle respect voor Mercedes dat ze zo lang aan de top blijven, maar zorg dan aub voor 2 evenwaardige piloten. Zo is er voor de fans nog iets aan te zien. 
 • Patrick De Maesschalk

  1 maand geleden
  Denk niet dat Van Doorne het tempo van Russell aan kon!Bottas was zelf trager. Verstappen en Russell 2 toekomstige Wereldkampioenen!!
 • Rik Vang

  1 maand geleden
  Brussel heeft bewezen dat niet Hamilton maar de auto de kampioen is
 • Ron Visser

  1 maand geleden
  Jean en Jos, jullie reactie alleen al zegt me dat je helemaal het incident niet hebt gezien. Nog steeds de pest in Dat Mercedes voor Russel koos ipv Stoffel zeker, dus maar een toocoureur afkraken...
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"