Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze F1-watcher ziet Max Verstappen met verbazend groot gemak winnen: “Deze Oostenrijkse grand prix was misschien wel een keerpunt”

Formule 1Tweede race op rij in Spielberg, tweede overwinning van Max Verstappen. Alleen: deze keer met bangelijk vlotte dominantie. Bij Mercedes zagen ze het ook: halverwege koers gooiden ze al de handdoek. “Zou het seizoen in zijn definitieve plooi gevallen zijn?”, vraagt onze F1-watcher zich nu al af.

16 reacties

 • Steven Timmermans

  5 dagen geleden
  Hamilton voerde een klassiek door de politie gehanteerd PIT maneuver (pursuit intervention technique) uit. Illegaal bij andere race categorieën wegens levensgevaarlijk, ook bij mindere snelheden, maar blijkbaar prima in F1. Google of Wiki maar eens.
 • Jean De Smet

  2 weken geleden
  Waarom wint Perez dan niet méér met deze top RB ?
 • rudi van dijck

  2 weken geleden
  Data heeft uitgewezen dat RBR de beste wagen van het moment is by far zelfs!! Mercedes een verlies van bijna 40% tov 2020. consequent zijnde nu word ook iedereen WK in die RBR wagen!! en is het niet de piloot die het verschil maakt. hopelijk in 2022 beter iedereen start dan van een wit blad papier he.
 • Ine Anckaert

  3 weken geleden
  @freddie: Vandoorne heeft ook al bewezen in Formule E dat hij een heel sterke rijder als ook Russel vorig jaar! Russel hebben ze gemanipuleerd, iets te laat want we hadden genoeg gezien! Nu begint ook Hami RB te beschuldigen van niet eerlijk te zijn! Wil maar zeggen dat Hami 20j terug ook 1of 2 keer kampioen ging worden maar zeker niet zoals nu die 7 keer waar de auto er het meest voor gezorgd heeft dat hij dit kunnen bewerkstelligen!! Hij komt tekort tov mansell, senna, prost, schumi!!
 • Mister Colombo

  3 weken geleden
  Guy Raeymakers,de beste piloot moet nog geboren worden.Uw voorkeur gaat duidelijk naar Verstappen.dat hij een goede renner is, akkoord,maar wel roekeloos.Toen Vettel bij Red Bull was, was hij dan ook de beste, neen,maar had wel de beste auto, nu is het ook zo.
 1. Bandenleverancier Pirelli verwerpt beschuldigingen Verstappen na klapband: “Geen sprake van productiefout”
  F1
  6

  Bandenleve­ran­cier Pirelli verwerpt beschuldi­gin­gen Verstappen na klapband: “Geen sprake van productie­fout”

  Ruim een week na de tumultueus verlopen Grote Prijs van Azerbeidzjan in de Formule 1 heeft Pirelli ontdekt waarom zowel bij Lance Stroll als Max Verstappen een achterband klapte. Volgens de bandenleverancier ontstond in de binnenste zijwand van de band een breuk. “Het onderzoek heeft uitgewezen dat van een productiefout of gebrekkige kwaliteit van de band geen sprake is.”