Verstappen en Hamilton strijden dit seizoen om de wereldtitel.
Volledig scherm
PREMIUM
Verstappen en Hamilton strijden dit seizoen om de wereldtitel. © AFP

Onze F1-watcher ziet dat Verstappen eindelijk meedoet voor wereldtitel: “Hamilton zal verschil niet maken door talent”

Formule 1De seizoensopener in de Formule 1 baarde heuglijk nieuws. In het middenveld zijn ze mekaar allemaal waard. In Bahrein werd dus een serieus potje gekoerst tussen de Ferrari’s, McLarens, Aston Martins of Alpines. Maar, véél belangrijker: Red Bull heeft de kloof gedicht. Oproep voor alle F1-fans te lande: maak je op voor een fantastisch seizoen. Zoals: Lewis versus Max. De stand na ronde één: 1-0.

13 reacties

 • rudi van dijck

  3 weken geleden
  Max reed na zijn pits stop 9 seconden dicht op Lewis op korte tijd!! dus dat DIF geval was zeker het probleem niet. Honda heeft naar eigen zeggen 40PK !! extra gevonden met deze nieuwe motor. Max kan toch goed de banden managen!! dus de strategie is wel te begrijpen. Mercedes heeft achteraan weinig downforce (bovenstuur gevoelig) en die nieuwe ERS werkt maar voor pakweg 60%. waardoor zij ook veel snelheid verliezen. toch straf dat zij winnen met toch wel de mindere wagen in vergelijking met RBR.
 • bart Bollen

  3 weken geleden
  Sommige reacties hier zijn best wel grappig. Als Hamilton wint is het door een betere wagen. Wint Verstappen dan is het omdat hij de beste rijder is. Momenteel is de RB beter en wint Hamilton nog.
 • Kevin Possemiers

  3 weken geleden
  Pier en pol mag hier dan wel het talent van Max minimaliseren, maar kijk eens naar de reacties van ex-wereldkampioenen zoals Jenson Button... Die zijn diep onder de indruk. Max moet qua pure snelheid zeker niet onderdoen voor Hamilton. Ondertussen heeft hij ook al meer dan 5 jaar ervaring en maakt bijzonder weinig fouten. Zonder problemen met het differentieel had hij gisteren gewonnen. Wordt een spannend seizoen alleszins!
 • Marc Van Buynder

  3 weken geleden
  Je kan zonder sanctie buiten de baan rijden als je niet voorbij steekt. Max deed dit wel en moest zijn plaats afstaan. Max had iets langer moeten wachten met zijn actie en had de verdiende winnaar geworden. Dit was duidelijk winst door ervaring en verlies door gretigheid en ongeduld.
 • Scouse Moose

  3 weken geleden
  Zelfs met de beste auto kan Max Hamilton niet kloppen. In Imola zal het een 'back to normal business' scenario zijn. Hamilton acht keer in 2021.
 1. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl

 2. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april