Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Onze F1-watcher ziet “bovenaardse” Hamilton orde op zaken stellen en Ferrari in serieuze dip zitten

Formule 1Een week geleden kreeg hij nog klop van teamgenoot Bottas. Stelden gezaghebbende stemmen meteen dat hij er niet bij was met zijn hoofd. Tot vandaag, orde op zaken: Lewis Hamilton (35), zijn oude dominante zelf, reed in de eerste grand prix van Steiermark iedereen naar huis. “Bovenaards”, omschreef zijn teambaas het helemaal terecht.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”