Lewis Hamilton en Max Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lewis Hamilton en Max Verstappen. © AP

Onze F1-watcher weet dat Silverstone alles doet veranderen: “Serieuze dosis gif in titelstrijd”

Formule 1De ene die de andere van de sokken rijdt. Onze F1-watcher vindt dat het nog lang geduurd heeft vooraleer Max Verstappen en Lewis Hamilton in de clinch gingen. Tóch zal deze crash in Silverstone alles doen veranderen, zo weet onze expert, terwijl hij zich ook vragen stelt bij de straf voor Hamilton. “Altijd iemand willen hangen: het lijkt wel een obsessie van de wedstrijdleiding.”

7 reacties

 • Henri Demeer

  3 maanden geleden
  als Max er nu iedere wedstrijd Hamilton eruit rijdt is hij wereldkampioen .
 • johan fransaert

  3 maanden geleden
  zoals de kaarten nu liggen en de belachelijke straf van Hamilton kun je er gif op nemen dat wie er ook van beide tracht in te halen de eerste de tweede bijna zeker het decor in zal duwen gezien de straf daarop te verwaarlozen is.
 • Philip Smits

  3 maanden geleden
  Verstappen zal nog vaak botsen, hij denkt dat iedereen plaats moet maken voor hem. Uit helikopterbeelden is duidelijk te zien dat hij de deur (te laat) toe doet. Slechte verliezer!
 • lieven de ly

  3 maanden geleden
  dit beïnvloed de titelstrijd dus zou Hamilton ook geen punten mogen krijgen.
 • Dirk Schautteet

  3 maanden geleden
  Max heeft een koekje van eigen deeg gekregen. Al jaren, bij de start, rijdt ie met veel risico tot op het op het gevaarlijke af. Hij snijdt Hamilton duidelijk de pas af terwijl H al naast hem reed. Eigen schuld.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.