Corinna Schumacher.
Volledig scherm
PREMIUM
Corinna Schumacher. © DE COSTER

Onze F1-watcher spot Corinna Schumacher in Imola, terwijl Britse pers gretig speculeert over haar man en villa van 59 miljoen euro

Formule 1Onze F1-watcher Jo Bossuyt probeert in Imola zijn dagboek bij te houden. In een F1-circus dat er door de Covid-regels helemaal anders uitziet dan wat hij gewend was. “Onwaarschijnlijk hoe Senna hier nog leeft”, schrijft onze F1-watcher, die het verder ook onder meer heeft over de familie Schumacher en de lichaamstaal van Max Verstappen.

5 reacties

 • Karel Taelman

  3 weken geleden
  Inderdaad senna zal ook voor mij de beste blijven allertijden.
 • guy van huynegem

  3 weken geleden
  Sylvain ik ben het volledig met je eens en ik volg het ook al minstens 40 jaar tot in detail
 • sylvain roobaert

  3 weken geleden
  Dat Senna er nog steeds zo leeft doet me veel plezier , 8 keer haalde hij hier de pole en het zou nog lang kunnen duren om dat te evenaren . Voor mij de beste piloot ooit en zeker van de ongeveer 40 jaar dat ik het zo intens volg
 • Polutnik Ronald

  4 weken geleden
  Als Michael Schumacher nog goed en gezond was dan was hij allang in de media verschenen , en daarvoor denk ik dat Michael nooit meer goed komt.
 • Jean Petermans

  4 weken geleden
  Dat jullie watcher zich verbaasd over het feit dat "Senna daar nog zo leeft" is het bewijs dat hij niks afweet van de F1 en heel het gebeuren errond.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei