Links: Gunther Steiner.
Rechts: Mick Schumacher.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Gunther Steiner. Rechts: Mick Schumacher. © DPA/Photo News

Onze F1-watcher in Montreal merkt dat Ferrari Mick Schumacher nog niet heeft afgeschreven: "Kritische Haas-teambaas zou tot de orde zijn geroepen”

Formule 1In de Formule 1 wordt vanavond de Grote Prijs van Canada verreden. Onze F1-watcher Jo Bossuyt vertoeft al sinds woensdag in Montreal en hield er naar goede gewoonte zijn dagboek bij. Van een gruwelijk slechte pasta op de vlucht naar daar tot een collega die ten val kwam in een modderpoel: u leest het allemaal hieronder.

1 reactie

 • Pille Andreas

  2 maanden geleden
  Altijd leuk om deze dagboekverhalen te lezen.
 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.