epa
Volledig scherm
PREMIUM
© epa

Onze F1-watcher diept getuigenissen op over Senna, die dag op dag 27 jaar geleden verongelukte: “Toen besefte ik het, nonkel Ayrton komt niet meer thuis”

Formule 1Onze F1-watcher sprokkelde in al die jaren veel getuigenissen over Ayrton Senna. Hij diept de meest markante op. Over Senna. En over die noodlottige dag in Imola.

21 reacties

 • mijntje vermeire

  1 week geleden
  Hij is zonder twijfel de aller grootste. Het was altijd spannend om de wedstrijden te zien . Dat is nu voorbij ik kijk niet meer . Senna was voor mij een groot idool en bij zijn overlijden heb ik vele tranen gejaten
 • Koen Vandijck

  2 weken geleden
  Al wie eraan twijfelt of hij de beste ooit was kent niets van F1 Deze man is DE beste F1 piloot ooit De finesse dat hij had, het gevoel van op de limit te rijden van wat een mindere auto kan heb ik sinds dien nooit meer gezien Deze man zal volraltijd mijn Held blijven
 • Frank Coekaerts

  2 weken geleden
  Hij was zeker bij de betere, de beste ooit is hij zeker niet, hij was wel samen met iemand als Nigel Mansell bijvoorbeeld de grootste drama Queen en daar hield de massa van zoals hier uitvoerig bewezen. Als je als sportman praat verkoopt als: ik Keek need naar mezelf van boven mn auto tijdens mn Qualy rondje dan ben je aan het acteren voor de massa, maar dat maakt je niet de allerbeste.
 • marleen bruneel

  2 weken geleden
  Vanaf dat Senna er niet meer was, hebben we geen interesse meer voor Formule 1 , Senna was de beste ooit
 • Kris Vos

  2 weken geleden
  Vroeger keek ik formule 1 sinds hij er niet meer bij is heb ik niet meer gekeken
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend