Max Verstappen en Charles Leclerc.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen en Charles Leclerc. © Photo News

Onze F1-watcher analyseert een thriller op het asfalt: “Noteer maar: 2022, dat wordt Max contra Charles”

Formule 1Max: 1. Charles: 1. Onze Formule 1-watcher weet het zeker: Verstappen en Leclerc zijn klaar om ons een topseizoen te serveren. Niet eens een halve seconde tussen de winnaar en de tweede: Top. Maar er vielen hem nog dingen op. Dat Lecerc niet mócht aanvallen in het slot om de zege alsnog terug te pakken. En een beslissing van Hamilton die zijn wanhoop nog eens extra illustreerde. 

18 reacties

 • eduard janssens

  12 maanden geleden
  Ik hoop van nog meer race's te zien dat brengt te minste de spanning erin .
 • Marko Decandt

  12 maanden geleden
  Ik verwacht dat in de loop van het seizoen Ferrari nog beter gaat worden en Max gefrustreerder. Ik verwacht enkele aanvallen van Max die over de schreef zullen zijn omdat hij zijn verlies niet zal kunnen toegeven. Is een kwestie van tijd ook denk ik dat ook Sainz zich gaat beginnen moeien in de strijd om de eerste plaats.
 • Frederic verhelle

  12 maanden geleden
  Ferrari staat nu waar ze twee seizoenen al stonden maar mochten toen de motor niet gebruiken van de FIA, en vorig jaar was Ferrari al bezig met dit jaar , wie is kenner, hmmm ik volg het al van in 1990 en ik mag mij een kenner noemen , ik weet ook hoe het is om hard te rijden op circuit , niet van zelfsprekend wat die gasten daar doen , Ferrari kampioen
 • guy vermeulen

  12 maanden geleden
  Vier dingen moet je hebben anders nooit geen wereldkampioen , goed team , beste wagen , goeie piloot en enorm veel geluk.
 • Jan Jansen

  12 maanden geleden
  Mooi die Belgische “kenners”. Zeker vergeten dat Leclerc afgelopen week technische problemen bij Max nodig om te winnen!
 1. Max Verstappen steekt ook op tweede testdag boven de rest uit, Mercedes heeft minder reden tot juichen
  Formule 1
  1

  Max Verstappen steekt ook op tweede testdag boven de rest uit, Mercedes heeft minder reden tot juichen

  Zelfde beeld in de Formule 1 als de eerste dag, tijdens de ‘wintertests’ in Bahrein: Max Verstappen blijft boven de rest uitsteken. De snelste tijd ging op de tweede dag wel naar de Sauber van de Chinees Zhou, maar die reed op dat moment wel met lege tanks en het allerzachtste bandentype. En zelf dan was hij maar vier honderdsten sneller dan de beste tijd van Red Bull, die door Verstappen werd neergezet op hardere banden.
 2. In het spoor van Jos Verstappen, die zijn tweede jeugd beleeft in een rallyauto: “De snelste hoef ik niet meer te zijn, maar ik heb de uitdaging nodig”
  PREMIUM
  Auto- en motorsport
  7

  In het spoor van Jos Verstappen, die zijn tweede jeugd beleeft in een rallyauto: “De snelste hoef ik niet meer te zijn, maar ik heb de uitdaging nodig”

  Na jaren tijd investeren in de carrière van zoon Max, blies pa Jos Verstappen (50) zijn eigen raceloopbaan in 2022 weer nieuw leven in met een rallyavontuur. Onze Nederlandse collega’s van het Algemeen Dagblad bezochten zijn seizoensafsluiter in een winters Spa. “Uiteindelijk draait alles toch om plezier maken in het leven, met leuke mensen om je heen.”