EPA
Volledig scherm
© EPA

Ontgoochelde Verstappen ziet zege door vingers glippen: “Liever eerste met tijdstraf dan tweede op deze manier”

Formule 1Geen zege voor Max Verstappen in Bahrein. De Nederlander moest in de slotfase met grote tegenzin een order van de teamleiding inwilligen. Verstappen wist Hamilton drie rondes voor het einde te passeren, maar gaf de leiding een paar bochten later terug omdat hij na zijn inhaalactie de ‘track limits’ had overschreden.

4 reacties

 • rudy jacobs

  1 jaar geleden
  volgende race het slim spelen Max en buiten de piste rijden zonder dat er een wagen in de buurt is ,om zo aan tijdswinst te doen,net zoals diegene die vandaag de race moest winnen van hogerhand volgens mij dan,
 • Els Willems

  1 jaar geleden
  @ Frits: omdat Mercedes geen positiewinst boekt daardoor, dit was bij Max wel het geval. Natuurlijk was er wel een tijdswinst bij Mercedes door de te wijde bochten, daarvoor hebben ze dan ook een waarschuwing gehad.
 • Alexa Grieken

  1 jaar geleden
  Gisteren zei ik het nog, hij verbrod het altijd door zijn gedrag.
 • Harry Ruts

  1 jaar geleden
  Maar waarom krijgen de mercedessen slechts een waarschuwing? Max had moeten doorrijden!
 1. Onze F1-watcher in Imola ziet Ferrari voor het eerst in jaren als leider in eigen land: “Leclerc krijgt goddelijke status”
  PREMIUM
  F1
  1

  Onze F1-wat­cher in Imola ziet Ferrari voor het eerst in jaren als leider in eigen land: “Leclerc krijgt goddelijke status”

  Charles Leclerc krijg stilaan goddelijke status in Italië. Als Monegask. Maakt niets uit. Of er nu een Duitser, Oostenrijker of Fin achter het stuur zit. Als het ding zelf maar rood is. In Italië is Ferrari meer dan een auto. Het is wekelijks voorpaginanieuws. Heuse religie. Die de Italianen dit weekend massaal komen belijden in Imola. En wie niet naar het Formule 1-circuit komt, zoekt naar een horloge. Lees en verneem.