AP
Volledig scherm
© AP

Onderzoek wijst uit: voormalig F1-baas Mosley schoot zichzelf dood na diagnose kanker

Formule 1Voormalig F1-baas Max Mosley is mei vorig jaar overleden aan een schotwond in zijn slaapkamer in Londen. Hij schoot zichzelf dood nadat hem werd verteld was dat zijn kanker terminaal was. Dat bleek gisteren uit een gerechtelijk onderzoek.

2 reacties

 • Kristof Breskens

  1 jaar geleden
  Heel erg dat het zo moet. De euthanasieprocedure zou moeten kunnen geregeld worden op enkele dagen tijd. Heel dappere daad, maar de overheid moest zich schamen. Het is niet normaal dat mensen nog weken zwaar moeten afzien als ze aan het einde van hun leven gekomen zijn. Zelfs een hond is een menswaardiger afscheid gegund dan een mens...
 • Rave Kandi

  1 jaar geleden
  Dapper! RIP
 1. Het nomadenleven van Stoffel Vandoorne, zoveel meer dan invaller bij Aston Martin: “In februari was ik drie dagen thuis”
  PREMIUM
  F1
  2

  Het nomadenle­ven van Stoffel Vandoorne, zoveel meer dan invaller bij Aston Martin: “In februari was ik drie dagen thuis”

  Stoffel Vandoorne (30) is dit seizoen invaller bij Aston Martin. De kans dat hij ook aan de start komt? Klein. “Ik ben nooit op het juiste moment op de juiste plaats”, lacht hij. Ach wat dan nog. Hij weet wat gedaan, met drie petjes die hij om beurten moet opzetten. Het nomadenleven van Stoffel Vandoorne. “De volgende twee F1-GP’s is Drugovich er niet. Gebeurt daar iets, neem ik over.”
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Max Verstappen steekt ook op tweede testdag boven de rest uit, Mercedes heeft minder reden tot juichen
  Formule 1
  1

  Max Verstappen steekt ook op tweede testdag boven de rest uit, Mercedes heeft minder reden tot juichen

  Zelfde beeld in de Formule 1 als de eerste dag, tijdens de ‘wintertests’ in Bahrein: Max Verstappen blijft boven de rest uitsteken. De snelste tijd ging op de tweede dag wel naar de Sauber van de Chinees Zhou, maar die reed op dat moment wel met lege tanks en het allerzachtste bandentype. En zelf dan was hij maar vier honderdsten sneller dan de beste tijd van Red Bull, die door Verstappen werd neergezet op hardere banden.
 4. De Gouden Formule 1-ploeg van onze redactie: “Max is een no-brainer”, maar ook voor deze jonkies én oudjes is er plek
  Gouden Formule 1
  3

  De Gouden Formule 1-ploeg van onze redactie: “Max is een no-brai­ner”, maar ook voor deze jonkies én oudjes is er plek

  Zondag gaat in Bahrein het nieuwe Formule 1-seizoen van start. Ook dit jaar kun je opnieuw deelnemen aan de Gouden Formule 1. Hou je van autosport? En ben je ervan overtuigd dat jij het beste raceteam kan samenstellen? Schrijf je dan nu in en maak kans op vele tientallen prachtige prijzen. De journalisten van onze sportredactie geven alvast hun prognose.