Isack Hadjar.
Volledig scherm
PREMIUM
Isack Hadjar. © HLN

NEXT GEN F1. Isack Hadjar, een Franse Algerijn van 18 met de neus én de stuurslag van Alain Prost: “Over 2 jaar wil ik de Formule 1 in”

Formule 1“Hij heeft de neus van Alain Prost,” zei een Franse collega ons. Blijkbaar ook de stuurslag. “Natuurlijk ga ik naar Formule 1, want ik ben… de beste.” Isack Hadjar kan in de ondersteuning van zijn ambitie rekenen op een partner die kan tellen. Het grote Red Bull zet in op de 18-jarige Fransman. Om hem in 2024 al F1 te laten rijden.

0 reacties

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Verstappen bijt van zich af na “walgelijke” reacties: “Als je het met mij niet eens bent, prima. Maar kom niet aan mijn familie”
  Formule 1
  22

  Verstappen bijt van zich af na “walgelijke” reacties: “Als je het met mij niet eens bent, prima. Maar kom niet aan mijn familie”

  Een week na het negeren van de teamorders in Brazilië gaf Max Verstappen toe dat ze bij Red Bull Racing beter en opener moeten communiceren. Maar de gigantische lading haat die hij en zijn naasten via de (sociale) media over zich heen kregen, gaat de Nederlander veel te ver. “Als je het niet met me eens bent, prima. Maar kom niet aan mijn familie.”