Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram

NEXT GEN F1. Ean Eyckmans, Vlaamse nuchterheid met Verstappen-raakpunten: “Ze kennen hem al en volgen hem”

Formule 1Of er nog jong Belgisch talent is? Goed genoeg om van Formule 1 te dromen? Weinig. Maar ‘weinig’ is niet hetzelfde als ‘geen’. Ean Eyckmans, nog maar 14, heeft het in zich. Maar is ook nuchter. “Voor een jonge Belg is de F1 niet meer haalbaar.” En hij heeft raakpunten met ene ‘Max V’.

6 reacties

 • Eric Custers

  2 maanden geleden
  Ik heb zijn vader Wim nog weten rijden in de Formule Opel-Lotus in Spanje. Mochten toen in de paddock en een bezoek brengen aan het team. Vader van Wim was er ook bij. Vriendelijke familie en toffe ontvangst.
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Heeft Verstappen dan bergen geld meegebracht? Ik dacht het niet. Als je goed genoeg bent kom je er wel, misschien is het wel moeilijker als niet-Brit of niet-Aziaat.
 • Alex Minnen

  2 maanden geleden
  in formule 1 rijden al lang niet meer de beste coureurs. Als je de juiste achternaam hebt of bergen geld waarmee je een zitje kan betalen mag je meedoen. Talent maakt niet uit.
 • bob jansens

  2 maanden geleden
  zolang de RACB gedomineerd wordt door de Franstaligen, valt er voor de Vlamingen weinig te rapen in de autosport. Stoffel in F1 was al een uitzondering (misschien zelfs un accident de parcours... wie zal het zeggen?); de Bobo's van de RACB weigerden destijds zelfs een gesprek met de jonge Verstappen
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  België gaat nooit meer een rijder hebben in de f1! Geen aandacht in België voor de autosport heel weinig sponsors en f1 draait alleen om geld en Britten!
 1. Het laat hem nooit los: Max Verstappen bouwt opvallende privéjet om zodat hij ook in de lucht kan racen
  Formule 1
  7

  Het laat hem nooit los: Max Verstappen bouwt opvallende privéjet om zodat hij ook in de lucht kan racen

  Zelfs in de lucht wil Max Verstappen (25) maar één ding: racen. De tweevoudige wereldkampioen in de Formule 1 heeft in zijn opvallende privéjet een racesimulator laten installeren. Kwestie van geen tijd verloren te laten gaan én ook in het virtuele racen de beste van de wereld te worden. Want na de frustraties die hij twee weken geleden opliep, heeft hij er nog een eitje mee te pellen.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.