Michael Schumacher.
Volledig scherm
Michael Schumacher. © AFP

Netflix-documentaire verhaalt vanaf 15 september het lot van Michael Schumacher: “Net voor het ongeval zei hij nog dat de sneeuw niet optimaal was”

Formule 1Op 15 september pakt Netflix met een nieuwe documentaire uit over Michael Schumacher. De voormalige Formule 1-kampioen wordt na een ski-ongeval uit de media-aandacht gehouden. Niemand weet zeker hoe het met hem is, ook in ‘Schumacher’ zelf wordt over zijn gezondheidstoestand gezwegen, al vertelt vrouw Corinna wel meer over de omstandigheden van het ongeval: “Michaels ongeval was een puur ongeluk” 

6 reacties

 • eric meers

  1 maand geleden
  MS was een goede piloot maar het is niet omdat hij nu een ongeval gehad heeft dat men hem dadelijk moet ophemelen als beste en meest sympathieke ooit . Wie de F1 zoals ik al 45 jaar volgt weet dat MS een arrogant mens was en ook niet terug deinsde om iemand opzettelijk van de weg te rammen of illegale verbeteringen aan zijn wagen te laten uitvoeren daarom ook de bijnaam "sjoemelschumi"
 • bart vansteenkiste

  1 maand geleden
  ik heb nog nooit netflix gebruikt , maar heb het eens gedaan via telenet en ik ben behoorlijk ontgoogelt over het aanbod . als u 15 euro vraagt moet het aanbod toch wat groter zijn en veel films van het aanbod trekken op niets. dan is popcorntime dan nog duizend keer beter. meer western , oorlog , zelf veel bekende films bieden ze niet eens aan , triestig boel als je mij vraagt
 • kristof heymans

  1 maand geleden
  Beste F1 piloot ooit!
 • Alain De Pauw

  1 maand geleden
  Top kerel was hij, veel sympathieker dan Hamilton. Deze krijgt alles cadeau, verdient veel geld maar geeft ook veel geld terug aan zijn team om te kunnen winnen.
 • Feline Noé

  1 maand geleden
  Ik snap echt niet waarom ze het zó geheim houden hoe het met hem is. De miljoenen mensen hem heel zijn carrière steunden en supporterden verdienen toch wel een beetje een idee over zijn staat. Kan hij nog praten of niet? Ik stond speciaal zondag ochtend/nacht op zijn races met Mika Hakkinen te volgen, ik moet geen documentaire zien, ik wil over de kampioen weten.