AP
Volledig scherm
© AP

Mooi gebaar van Mick Schumacher: hij geeft helm van zijn papa Michael aan Hamilton na evenaring record

Formule 1Uit handen van Mick Schumacher heeft Lewis Hamilton na zijn overwinning op de Nürburgring een helm van Michael Schumacher gekregen. De 35-jarige Brit evenaarde met zijn zege in de Grote Prijs van de Eifel het recordaantal overwinningen van de Duitser in de Formule 1. “Geweldig om dit te krijgen”, stamelde Hamilton met de rode helm van Schumacher in zijn handen. “Ik weet niet wat ik moet zeggen.”

8 reacties

 • luc Lievens

  9 maanden geleden
  Natuurlijk verdient hij dat. Ten tijde van Schumacher won deze ook omdat hij in de beste wagen zat, Kampioenen winnen omdat ze de feeling hebben om een auto af te stellen.
 • Georges Baaths

  9 maanden geleden
  Deze verdient hem zeker niet
 • wim Goossens

  9 maanden geleden
  @ Leopold Bielen : Dat kan je ook zeggen van de periode dat Schumi zijn wereldtitels haalde, toen was Ferrari dominant ...
 • David Van De Velde

  9 maanden geleden
  Ik ben geen fan van Hamilton maar ik moet toegeven dat die kerel een heel goeie pilot is en ik wens hem nog veel gelukkige jaren in de formule 1.
 • Leopold Bielen

  9 maanden geleden
  Eerlijk gezegd verdient hij dit niet want er is oneerlijke concurrentie. Zorg eerst eens dat alle wagens even sterk zijn en dan kunnen we concurreren. Hoog tijd dat er nog eens een spannede race komt en niet eentje wsar je al van tevoren weet wie gaat winnen.